villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00, 09:00 - 01:00
villareyonu
    20Ocak2021

    Muğla Tatil Yerleri

    Ege'nin inci şehirleri arasından öne çıkan Muğla, bünyesinde barındırdığı göz alıcı tatil rotalarıyla her yıl hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak noktasıdır. Çarşaf gibi uzanan masmavi denizi, altın sarısı kumsalları, kültürel mirası, zeytinyağlı yemekleri ve tarihi eserleri sayesinde gelen misafirlerine doyumsuz bir tatil deneyimi yaşatmaya çalışır.

    Antik Karya Bölgesi'nin en eski yerleşimlerinden birisi olan Muğla'nın gerek merkezinde gerekse diğer turistik noktalarında görülmeye değer birbirinden farklı tarihi ve doğal güzellikler yer alır. Osmanlı sanatının izlerini taşıyan Kurşunlu Cami, Konakaltı Hanı ve Muğla müzesi gibi turistik noktaları ziyaret ederek geçmişe yolculuk yapabilirsiniz. Dilerseniz Muğla tatil yerleri arasında yer vereceğiniz Azmak Nehri, Kelebekler Vadisi, Turgut Şelalesi gibi doğal güzellikleri gezerek sevdiklerinizle keyif dolu vakitler geçirebilirsiniz. İşte Muğla tatil yerleri listelerinin olmazsa olmaz tatil rotaları;

    İstiridye İçinde Saklı Dünya: Bodrum

    bodrum deniz manzarası

    Muğla tatil yerleri arasında en popüler destinasyon noktası olarak bilinen Bodrum, kendine has beyaz renk taş evleri, patika yolları, rengarenk begonvilleri ve tarihi yapılarıyla turistleri cezbeder. Bodrum'a geldiğinizde tekne kiralayarak denizin keyfini sürebilir, Halikarnas Mozolesi'ni dolaşabilir ve Bodrum Kalesi'ne karşı tatil anılarınızı ölümsüzleştirecek fotoğraflar çektirebilirsiniz. Muğla tatil yerleri gezintisine başladığınızda ilk olarak Bodrum'un renkli atmosferiyle kendinizi motive edebilirsiniz.

    Mükemmel Bir Tatil Rotası: Fethiye

    İsmi "Uzak Diyar" anlamına gelen Fethiye, genellikle şehrin kaosundan ve kalabalığından uzaklaşarak dingin bir tatil deneyimi yaşamak isteyenlerin seçimi. Muğla tatil yerleri listesinde görebileceğiniz Ölüdeniz'de cennet koyları, lagünleri dolaşarak mavinin ve yeşilin bin bir tonuna tanıklık edebilirsiniz. Eğer uzun süreli bir tatil planlıyorsanız bütçenize uygun villa alternatifleri için Villa Reyonu'ndan seçiminizi yaparak ailenizle birlikte unutamayacağınız tatil anılarına imza atabilirsiniz. Muğla tatil yerleri arasında görebileceğiniz Likya Yolu'nda yürüyebilir, tekne turlarına katılarak Kabak Koyu'nu ve Kelebekler Vadisi'ni gezebilir, Çalış Plajı'nda denize girebilir, kordon boyundan sevdiklerinize şirin hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.

    Rum Evlerinin Görkemli Manzarası: Kayaköy

    fethiye kayaköy eski yıkık evler

    Fethiye'nin Uzunyurt Mahallesi'ne bağlı olan ve Muğla tatil yerleri listesinin tarihi rotaları arasında göze çarpan Kayaköy, kare şeklindeki tarihi Rum evleri ve düzgün taşlarla döşenmiş patika yollarıyla mutlaka görülmeye değerdir. Köye geldiğinizde en yüksekteki kiliseyi ziyaret ederek kısa süreli bir tarihi yolculuğa çıkabilir ve deniz manzaralı bir restoranda sevdiklerinizle birlikte yemek yiyerek sohbet edebilirsiniz.

    Kızıl Renkli Kumsallar: Hisarönü

    Muğla tatil yerleri rotalarının en güzel ve dingin noktalarından birisi de elbette Hisarönü. Akşam kızıllığına karşı sevdiklerinize şarabınızı yudumlayıp keyif dolu anlar deneyimlemek isterseniz rotanızı Hisarönü Körfezi'ne çevirmelisiniz. Başlangıcı koylardan yapmak için Turunç, Sedir Adası, Amos,Boncuk ve İçmeler Plajı gibi deniz kıyılarını keşfe çıkabilirsiniz. Deniz sörfü, binicilik ve at safarisi ise yapabileceğiniz aktivitelerden birkaçı. Gün içerisinde Hafza Sultan Kervansarayı, Physkos Antik Kenti gibi turistik mekanları dolaşabilir, ardından da Taşlıca Köyü'nün mis gibi doğal havasını ciğerlerinize soluyabilirsiniz. Küçük semt pazarlarını dolaşarak yöreye özgü geleneksel tatlardan ve şirin hediyelik süslerden alarak tatil dönüşü sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

    Muğla Tatil Yerleri Konaklama Alternatifleri

    Ege kıyısının en gözde tatil şehirlerinden olan Muğla; konaklama konusunda otel, apart, bungalov ev, hostel ve villa gibi pek çok farklı alternatifi bir arada sunar. Özellikle Hisarönü-Ovacık, Fethiye ve Ölüdeniz gibi Muğla tatil yerleri için seyahat planı yaptıysanız ailenizle birlikte kendi ev konforunuzu aratmayacak güzellikteki imkanlara sahip kiralık villalar iyi bir tercih olacaktır. Tatil öncesinden hızlıca konaklama ihtiyacınıza çözüm sağlayacak Villa Reyonu üzerinden bütçenize ve beklentilerinize uygun villa seçerek konforlu ve keyif dolu bir tatil geçirmenin fırsatını yaratabilirsiniz.

     


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 14:32:46

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin