villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    11Ocak2022

    Ölüdeniz'de En İyi Kahvaltı Yerleri

    Tatil denilince akla ilk gelen yerlerden biri olan Ölüdeniz yaz - kış demeden yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapar. Eşsiz bir doğaya sahip olan bu bölgenin denizi adından da anlaşılacağı üzere durgunluğu ile meşhurdur. Dalgasız denizi ile ön planda olan Ölüdeniz' de yüzmenin ve manzarayı seyretmenin tadına doyum olmaz. Fethiye, doğa ile iç içe olmak, tertemiz havanın, yeşilin ve mavinin keyfini çıkarmak isteyenlerin uğrak noktalarından biridir. Ölüdeniz kahvaltı mekanları da ziyaretçilere enfes tatlarlarla karşılar. Bölge, tost ve sandviçleri ile nam salmış olsa da serpme kahvaltı konusunda da iddialı mekanlara ev sahipliği yapar. Ölüdeniz kahvaltı yerleri konusunda mekan arayışında olanlar için pek çok işletme bu güzel beldede sizleri bekler.

    Ölüdeniz'de Kahvaltı Keyfi

    Ölüdeniz, dünyada parmakla gösterilen tatil beldelerinden biridir. Özellikle her yıl binlerce yabancı turistin akınına uğrar. Ölüdeniz kahvaltı konusunda çeşitliliğe ve eşsiz bir doğaya sahip olduğu için özel yerlerin başında kabul edilir. Bir tarafta masmavi, uyuyan bir deniz, diğer tarafta ise yemyeşil ormanlar bu bölgenin simgesi haline gelmiştir. Ölüdeniz kahvaltı yapılacak yerler konusunda her beklentiye hitap eden işletmeleri bünyesinde barındırır. İsterseniz ayak üstü enfes bir tost ile kahvaltı yapabilirsiniz. Ya da yöresel lezzetlerin hakim olduğu serpme kahvaltı sofrasında uzun uzun manzaranın tadını çıkarmak da tercihleriniz arasında yer alabilir. Hiçbir yerde tadamayacağınız özel lezzetler ile burada tanışabilirsiniz.

    ölüdeniz kahvaltı

    Ölüdeniz'de Kahvaltı Yapılacak Mekan Önerileri

    Ölüdeniz kahvaltı konusunda sizleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir yerdir. Ölüdeniz kahvaltı mekanları hem lezzet hem de kalite bakımından gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefler.

    İksirci Tezcan, tostları ile bölgede nam salmış bir işletmedir. Bu mekana gelip, unutulmaz lezzete sahip bir tost ve yanında bir bardak taze sıkılmış portakal suyu tercih ederek güne başlayabilirsiniz.

    Ölüdeniz kahvaltı denilince uğramanız gereken Mur - Et Karacabey Kasap Restaurant ise yemyeşil doğanın içinde konumlandırılmış bir mekandır. Misafirlerine kendi fırınlarında yaptıkları ekmekleri servis eden bu işletmenin serpme kahvaltı çeşidi ise bir hayli doyurucu ve çeşitlidir. Etli ya da etsiz kahvaltı alternatifi sunan bu mekan doğa ile iç içe kahvaltı keyfi tercih edenler için ideal.

    Ölüdeniz kahvaltı mekanları arasında öne çıkan yerlerden biri de Oyster Restaurant. Masmavi Ölüdeniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapmak isterseniz burayı tercih edebilirsiniz. Mütevazı ama bir o kadar da doyurucu bir kahvaltı sunan mekan, masmavi manzara eşliğinde kahvaltı yapmanıza olanak tanır.

    Ölüdeniz kahvaltı seçeneklerinden biri de Babadağ Restoran. Ölüdeniz'i kuş bakışı olarak seyretmek ve kusursuz bir sofrada kahvaltı yapmak istiyorsanız bu mekanı tercih edebilirsiniz. Eğer köy tadında bir kahvaltı hayal ediyorsanız rotanızı Önallah Köy Sofrası'na çevirebilirsiniz. Ahşabın sıcaklığının hakim olduğu bu mekanda birbirinden çeşitli gözlemeler yapılır. Tamamen ev yapımı doğal ürünlerin yer aldığı bu sofra Ölüdeniz köy kahvaltısı yapmak isteyenler için uygun bir tercihtir.

    Ölüdeniz'de Konaklama Seçenekleri

    Ölüdeniz' e geldiğinizde konaklayabileceğiniz birçok seçenek mevcuttur. Otel, motel, apart, butik otel gibi seçenekler arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Ancak daha lüks ve özgür seçenekler için villa kiralamak en doğru tercih olabilir. Sevdiklerinizle baş başa olabileceğiniz villa konaklaması sizlere doğanın ve mavinin en sakin anahtarını sunar. Dilerseniz Ölüdeniz serpme kahvaltı mekanlarında enfes lezzetler eşliğinde güne merhaba diyebilirsiniz. Villa Reyonu'na göz atarak dilediğiniz özelliklere sahip, manzaralı, dayalı döşeli villalardan birini kiralayabilirsiniz. Ölüdeniz kahvaltı keyfini her istediğinizde doyasıya yaşarken konforlu bir konaklama deneyimi için Villa Reyonu'nu ziyaret edebilirsiniz.

    Tatiliniz ve bütçeniz için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için mutlaka güvenilir villa kiralama sitesi ve platformlarını tercih etmelisiniz. Villa Reyonu, uzun zamandır sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde en güvenilir kiralık villa seçenekleri ile akla gelen ilk adreslerden biridir.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 19.12.2023 18:27:30

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin