Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Sakin Tatil Yerleri Arayanların Tercihi Villa Tatili

    Tatil denince kimimizin aklına Bodrum veya Çeşme gibi herkesin akın ettiği tatil bölgeleri gelir. Özellikle kalabalık yerlerde tatil yapmaktan hoşlananlar ve clublara gitmeyi sevenler için bu tarz popüler tatil beldeleri son derece uygundur. Ancak sakin tatil yerlerine ilgi gösteren insanların da sayısı hiç az değil. Özellikle Covid-19 pandemisi ile birlikte, sakin huzurlu tatil yerlerine ilgi artmış durumda. Fethiye şehrine bağlı Ölüdeniz ve Kaş ilçesine bağlı Kalkan, bu sakin tatil yerlerinin başında geliyor. Her sene klasik otel ve havuz ikilisinden bıkmışsanız ve Covid pandemisinden etkilenmeden dingin bir tatil geçirmek istiyorsanız Fethiye ve Kaş tatil yerlerinde villa tutup tatil yapmak size en uygun seçeneklerin başında geliyor.

     

    Deniz ve Doğal Güzellikleriyle İnci Gibi Parlayan Bir İlçe: Fethiye

    Fethiye, Muğla'nın deniz ve doğasıyla dikkat çeken bir ilçesi. Muğla'nın bir diğer ilçesi olan Bodrum kadar kalabalık ve sıkışık olmaması sayesinde ilk akla gelen sakin tatil yerlerinden birisi. Muhteşem doğal güzelliği, aynı zamanda muhteşem koyları ile tatil severlerin ilgisini çekmeyi her zaman başarmış bir ilçe. Pandemi nedeniyle otellere sıcak bakmayanlar için, Fethiye'de villa tutmak gibi bir seçenek mevcut. Bu sayede hem kendinizi ve sevdiklerinizi koruyup hem de Fethiye'nin koylarına ve doğasına kendinizi bırakabilirsiniz. Fethiye'de en popüler yerlerden biri Ölüdeniz. Sımsıcak suyu, yemyeşil doğası ile kesinlikle ölmeden önce herkesin görmesi gereken bir doğa harikası. Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü büyük tirajlı gazetesi Bild tarafından 2006 yılında Dünya’nın en güzel kumsalı seçilmiş olması da bunu kanıtlar nitelikte. Kabak Koyu ve Kelebekler Vadisi ise, biraz daha sessizlikten hoşlananlar için iyi bir tercih olabilir. Her iki koy da son derece güzel bir kumsala ev sahipliği yapmakta. Sadece sahilleri ile değil, doğal güzellikleriyle de dikkat çeken Fethiye'de deniz dışında bir aktivite arıyorsanız, Likya Yolu'nda yürümek veya Saklıkent Kanyonu'nu ziyaret etmek de ayrı bir haz verebilir. Kısacası, popüler tatil beldelerinden bıktıysanız ve sakin tatil yerlerinden yana tercihinizi kullanmak isterseniz, Fethiye'de villa tutmak güzel bir seçim olabilir. Villa Reyonu'nda Fethiye'de size uygun villa seçeneklerine göz atabilir konforlu bir tatilin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

     

    Plajları ve Doğal Güzelliklerinin Yanı Sıra Antik Kentleriyle: Kaş

    Sakin tatil yerlerinden bir diğeri ise plajları ve doğal güzellikleriyle adeta bir cenneti andıran Kaş ilçesi. Birbirinden güzel koyları ile de tatilinizi doya doya geçirmeniz için her şeyi sunan bir sessiz sakin tatil yerleri. Plajlarını anlatmak için kelimeler bile kifayetsiz kalır. Küçükçakıl Plajı, Büyükçakıl Plajı, Akçagerme Plajı, Hidayet Koyu ve Plajı, Limanağzı Koyu ve Plajı, Kaputaş Plajı ve Patara Plajı arasından en dikkat çekenleri ise Kaputaj ile Patara plajıdır. Muhteşem bir görsel şölenle birlikte Akdeniz'in tuzlu suyunun tadını çıkarmak hiç bu kadar güzel hissettirmemişti. Kaş, sadece muhteşem plajlarıyla değil aynı zamanda Simena Antik kenti ile de tarihe ve arkeolojiye merak duyanların rağbet ettiği bir sakin tatil yeridir.

    Kaş'ta tatil yapmayı seçtiyseniz, mutlaka görmeniz gereken bir diğer sakin tatil yeri ise Kalkan. Kaş ilçesine 27 km uzaklıkta bulunan Kalkan, son derece sakin ama bir o kadar şirin ve huzurlu bir tatil mekanı olarak karşımıza çıkıyor. Plajlarıyla göz dolduran Kalkan; Unesco Dünya Mirasları Listesi'ne giren, Likya Birliği’nden izler taşıyan Xanthos Antik Kenti ve Letoon Antik Kenti, Patara ve Pirha Antik Kentleri ile de hem dingin ama bir o kadar da dolu dolu tatil geçirmek isteyenleri kendine çekiyor.

    Kaş'ın dingin ve huzurlu doğasıyla uyum yakalamak için Villa Reyonu'ndan Kaş'ta bulunan villa seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Bu sayede hem evinizin konforunu tatil yapacağınız yere taşıyabilir, hem de sadece plajlarıyla değil, tarihi antik kentleriyle de meşhur olan sakin tatil yeri Kaş'ın kapılarını aralayabilirsiniz.

    Kısacası, sakin tatil yerlerinden yana seçim kullanmak sıkıcı bir tatil yapmak anlamına gelmiyor. Villa Reyonu da bu seçiminizde, size uygun villa çeşitlerini sunarak aradığınız dingin ve huzurlu tatili ev konforuyla geçirmenize olanak sunuyor. Villa Reyonu'nda aileniz ve kendiniz için en uygun villayı seçin ve tatilinizde unutamayacağınız anılar bırakmaya hazırlanın.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin