Villa Ferrero, Antalya'nın Kaş ilçesinin Gökçeören mevkiinde yer almaktadır. 4 yatak odası bulunan villa, 8 kişilik konaklama kapasitesine sahiptir ve her odada çift kişilik yatak bulunmaktadır. Villa Ferrero, 3 tuvalet ve banyo ile konforlu bir yaşam alanı sunmaktadır. Kaş merkeze sadece 24 dakika sürüş mesafesinde bulunan villa, tam donanımlı mutfağı (tabak, bıçak vb.) ile misafirlerine ev konforunda bir deneyim sağlar. Ayrıca, villada ısıtmalı kapalı havuz, sauna, jakuzi, masa tenisi, langırt ve muazzam bir deniz manzarası gibi birçok olanak bulunmaktadır.
Not: Villaya giden yolun 5 km stabilize toprak yoldur.
Not: Kapalı havuzunun ısıtması için günlük 1000 TL ücret alınmaktadır.
***VİLLA İLE İLGİLİ KRİTİK BİLGİLER***
*Doğa içerisinde bulunan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Ancak yine de çevrede kelebek, böcek, sinek vb. bulunma ihtimali bulunmaktadır.
* Bu evin resimleri sitemizde yer alan diğer evlerin resimleri gibi görüntüyü ekrana sığdırmak amacıyla, geniş açılı lens ve profesyonel fotoğraf makinaları ile çekilmektedir. Bu nedenle resimler üzerinde yer alan objeler gerçeğinden daha büyük olarak görülebilmektedir.
***BÖLGE İLE İLGİLİ KRİTİK BİLGİLER***
*Kaş çevresinde bulunan villarımızın bir kısmı, bölge şartları sebebiyle yamaç üzerine kurulmuştur. Bu villalarımıza ulaşmak için yokuş yukarı çıkılması gerekmektedir. Bazı villalarımızın ise yolu stabilize(toprak) olabilmektedir.
*Kalkan bölgesinde özellikle yaz aylarında yoğun nüfus artışı sebebiyle; bölge genelinde nadiren de olsa internet, elektrik ve su kesintileri yaşanabilmektedir.
Harita veMesafe Bilgisi
Müsaitlik veFiyat Bilgisi
Müsait
Opsiyon
Dolu Günler
Giriş - Çıkış
Nisan 2026
PztSalÇarPerCumCtsPaz
Mayıs 2026
PztSalÇarPerCumCtsPaz
FaydalıBilgiler
Elektrik KullanımıFiyata Dahil
Su KullanımıFiyata Dahil
İnternetFiyata Dahil
Havuz ve Bahçe BakımıFiyata Dahil
TüpgazFiyata Dahil
VillayaAit Kurallar
Sigara İçilmez
Evcil Hayvan Giremez
Çocuklara Uygun (2-12)
Bebeklere Uygun (0-2)
HasarDepozitosu
Depozito ücreti ₺5.000 olarak belirlenmiştir. Konaklama sürecince tesiste herhangi bir zarar olmaması durumunda çıkışta iade edilir.