villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00, 09:00 - 01:00
villareyonu
    11Kasım2022

    Cennet Koyu Plajı Gezi Rehberi

    Cennet Koyu Plajı, adı gibi huzur veren cennetten bir köşedir. Tertemiz kumsalı, turkuaz mavisi berrak denizi, eşsiz doğası ve göz alıcı güzelliği ile Cennet Koyu, harika bir deneyim yaşayabileceğiniz yerlerden biridir. Doğa tutkunlarının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek Bodrum’un en güzel koylarından biridir. Kalabalık ve gürültülü şehirlerden uzakta, sakin ve dingin bu güzel yerde gününüzü huzurla geçirebilirsiniz.

    Cennet Koyu’nda çadır kurup kamp yapabilir, gece gökyüzünün yıldızlarla kaplı büyüleyici görüntüsünü hayranlıkla izleyebilir, sabah güneşin kusursuz doğuşuna tanıklık edebilirsiniz. Doğanın içinde yürüyüş yapmayı sevenler için tarihi Likya Yolu yürüyüş alanlarında koyun güzelliğin daha yakından keşfe çıkabilirsiniz. El değmemiş bakir olan koyda herhangi bir yapılaşma yoktur. Bu yüzden doğal güzelliğinden hiçbir şey eksilmeden doğa severlere tüm ihtişamı ile güzel bir tatil fırsatı sunuyor. 

    Tekne turlarının en sevilen rotalarından biri olan Cennet Koyu, ziyaretçilerini harika bir manzara ile karşılıyor. Dünya üzerinde cennetten bir köşe olan denizi, doğası ve manzarası ile görenlerin büyüsüne kapıldığı bir koydur. Cennet Koyu, dinlenmek, yenilenmek, kafa dinlemek isteyenler için kendine has havası ile oldukça ideal bir tatil lokasyonudur.

    Her yıl yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan koyun ünü, her geçen gün artmaktadır. Cennet Koyu Plajı gezi rehberi yazımızda plajın genel özelliklerine, Cennet Koyu nerede, Cennet Koyu’na nasıl gidilir sorularına değineceğiz. Cennet Koyu’na gitmeden önce bilmeniz gereken tüm bilgilere detaylı bir şekilde yer vereceğiz.  

    Cennet Koyu Plajı Özellikleri

    cennet koyu plajı

    Cennet Koyu Plajı, gün ışığında yeşilin ve mavinin eşsiz tonlarıyla tablo gibi bir güzelliğe sahiptir. Tüm yılın yorgunluğunuzu ve stresinizi bu cennet gibi ortamda huzur bularak üzerinizden atabilirsiniz. Ruhunuzun ve bedeninizin aynı anda dinleneceği sessiz ve sakin bir atmosfere sahiptir.

    Mavi bayraklı bir plaja sahip olduğu için gönül rahatlığı ile ailenizle ve sevdiklerinizle bir gün geçirebilirsiniz. Mavi bayraklı oluşu plajının ve denizinin son derece temiz ve güvenli olduğunu göstermesi açısından önemli bir kriterdir.

    Plajın etrafının çam ağaçları ile çevrilmiş sık ormanlarla kaplı olması, deniz tatilinin yanında doğa keşifleri de yapabileceğiniz mis gibi çam kokuları arasında yürüyüş alanlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

    Cennet Koyu’nun tertemiz, cam gibi, durgun, ılık ve sığ bir denizi vardır. Hemen derinleşmeyen denizi ile özellikle çocuklu aileler için rahat bir deniz keyfi yapmalarına olanak sağlamaktadır. 

    Sığ bir denize sahip olması sayesinde balık tutarak farklı bir aktivite yapabilirsiniz. İster tekne üzerinden isterseniz de koydaki uygun alanlardan gönlünüzce balık tutabilirsiniz. 

    Koyun geniş bir kamp alanı bulunmaktadır. Bu geniş alanda çadırınızı kurarak eşsiz bir doğanın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Ziyaretçilerine huzur vererek doğayı tam anlamıyla deneyimleme fırsatı sunuyor. Koyda huzurunuzu bozacak etkenler ve elektrik olmadığı için doğa ile başbaşa kalıp kendinizi dinleyebileceğiniz anlar yaşayabilirsiniz. Gece, ay ışığının altında huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz. Kendi ışığınızı ya da fenerinizi yanınıza almayı unutmayın.

    Koyda ateş yakmak ve çöplerin yerlere atılması kesinlikle yasaktır. Büyüleyici ve tertemiz doğasının bozulmaması ve insan kaynaklı yangınların önüne geçebilmek için özenli bir tavır sergilenmektedir.

    Merkezden izole olması, ağaçlarla kaplı ormanların arasında ve denizle kuşatılmasına karşın tüm operatörler sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Telefon ve internet kesintisiz çekmektedir. Sevdiklerinizle herhangi bir iletişim sorunu yaşamadan sadece günün tadını çıkarabilirsiniz.

    Plajda günübirlik ziyarette bulunanların ya da kamp kuracakların kullanabileceği duş veya tuvalet alanı bulunmamaktadır. Tuvalet ve duş ihtiyaçlarınızı 3 km uzaklıkta bulunan Göltürkbükü’ne giderek karşılayabilirsiniz.

    Doğal ortamın korunması adına herhangi bir tesis olmadığı için yeme içme konusunda hazırlıklı olarak koya gelmenizde fayda vardır. Gündüz seyyar satıcılar su, mısır, midye ve simit gibi atıştırmalıklar satmaktadır. En yakın mesafe 3 km uzaklıktaki Göltürkbükü’ne giderek de yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

    Cennet Koyu’nda hava karardıktan sonra domuzlar inebilmektedir. Çadırınınızın yanında yiyecek bırakmamanız gerekiyor. Zira aç oldukları için çadırın yanına geleceklerdir. Bu domuzlar çadırlara zarar vermezler. Endişe etmenize gerek yoktur.

    Cennet Koyu Nerededir ve Nasıl Gidilir?

    Cennet Koyu, Muğla’nın Bodrum ilçesinde yer almaktadır. Göltürkbükü Mevkiinde bulunur. Bodrum’un en sevilen ve tercih edilen koylarından biridir. Bodrum merkeze yaklaşık 25 km mesafe, Muğla il merkezine olan mesafesi ise 134 km’dir. 

    Cennet Koyu’na ulaşım çok kolaydır. Göltürkbükü Mevkii ile arasında 3 km uzaklık bulunur. Özel araçlarla kolay bir ulaşım sağlanır. İstanbul’dan 12 saatte Fethiye ilçesine ulaştıktan sonra Cennet Koyu’na rahatlıkla gidebilirsiniz. Havayolu ile gitmek isterseniz Bodrum’a oldukça yakın Dalaman Havalimanını kullanabilirsiniz. Buradan taksilerle Cennet Koyu’na gidebilirsiniz. En sık kullanılan ulaşım yollarından biri de deniz yolu ulaşımıdır. Fethiye’den kalkan tekne turları ya da yatlarla koya ulaşım sağlanabiliyor. Tekne turları ve yatlarla ulaşım, yerli ve yabancı turistlerin en sık tercih ettiği ulaşım şeklidir. Karavanla gidecek olan ziyaretçiler için de uygun park alanları bulunması sayesinde tercih edilebilecek ulaşım yöntemidir.   

    Cennet Koyu Nereye Bağlı?

    Cennet Koyu, Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlıdır. Göltürkbükü Mahallesinden kolayca ulaşılan koya genellike günü birlik tatilcilerin ve tekne ile gelen turistlerin cazibe noktasıdır. Bodrum ve çevresinden de çok sayıda misafirin kolay ulaşımı sayesinde güzel bir gün geçirmek isteyenlerin çok sık tercih ettiği koylardan biridir.

    Cennet Koyu Plajı Giriş Ücreti Ne Kadar?

    Doğa harikası Cennet Koyu Plajı giriş ücreti ödemeden girebileceğiniz bir koydur. Özel aracınızı kullanarak koya geldiyseniz makul bir otopark ücreti ödüyorsunuz. Aracınızı biraz yukarıda bırakıp yürüyerek koya ulaşırsanız otopark ücretini de ödememiş olursunuz. Koyda konforlu bir şekilde güneşlenmek isterseniz kişi başı ücret ödeyerek şemsiye ve şezlong kiralayabilirsiniz. Koyda, kamp yapmak için çadır kurmak ya da karavan ile giriş yapmak için de herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. 

    Cennet Koyu Kamp Alanları

    cennet koyu güzelliği

    Cennet Koyu kamp yerleri düzlük bir alanda çam ağaçlarının arasında bulunmaktadır. Kamp yapmak için çadır kurmak ya da karavanınız varsa ücret ödemenize gerek yoktur. Kamp yapmak üzere buraya gelen doğa severlerin her konuda hazırlıklı gelmesinde fayda vardır. Elektrik, yeme içme, duş ve tuvalet olanakları bulunmamaktadır. Tamamen doğayla başbaşa kalacağınız sakin bir atmosferde olacaksınız. 

    Trekking, bisiklet turları, dalış, balık tutma gibi aktiviteler yaparak gününüzü eğlenceli geçirebilirsiniz. Kamp sandalyenizi gölgede bir yere konumlandırarak keyifle kitabınızı okuyabilirsiniz. Cennet Koyu’nun muhteşem manzarasını karşınıza alarak sadece kuş cıvıltıları ve dalga sesleri arasında huzurlu bir kamp fırsatını yakalayacaksınız. 

    Cennet Koyu Yeme İçme

    Cennet Koyu el değmemiş bakir koylardan biridir. Bu özelliğini yitirmemesi ve doğanın sunduğu güzelliğin kaybolmaması için koyda yapılaşmaya izin verilmiyor. Bu nedenle Cennet Koyu yeme içme ihtiyacınızı karşılamak için bir tesis bulamayacağınız bir yerdir. Yeme içme ihtiyacınızı karşılamak için ya koya gelmeden alışveriş yaparak hazırlıklı gelebilirsiniz ya da en yakın konumda yer alan Göltürkbükü Mevkii’ne giderek Muğla’nın yöresel lezzetlerini tadabilir veya daha modern yiyecekler tercih edebilirsiniz. Hangi yolu tercih ederseniz edin koya geldiğinize değecektir. Ayrıca gün içerisinde koya gelen su, midye, simit ve mısır gibi küçük atıştırmalıklar satan satıcılardan da yararlanabilirsiniz.

    Cennet Koyu’na Yakın Nerede Konaklanır?

    Muğla Bodrum’un gözbebeği Cennet Koyu tüm güzellikleri ile sizi çağırıyor. Eşsiz doğası ve manzaralı ile insana huzur veren dokusu tatiliniz için aradığınız tüm özellikleri cömertçe sunuyor. Cennet Koyu konaklama çeşitleri arasında konforu ve lüksü bir arada bulacağınız kiralık villaları tercih edebilirsiniz.Muğla kiralık villa  ile en seçkin ve lüks villaları bir arada bulabilirsiniz. Konaklama kriterlerinizi karşılayacak birçok seçeneği tek adreste sunan kiralık villalar arasından en beğendiğinizi güvenilir bir şekilde erkenden rezervasyon yaptırarak sorunsuz bir şekilde kiralayabilirsiniz. 

    Koca bir yılın yorgunluğunu zihnen ve bedenen üzerinizden atmak için doğa ile bütünleşen villalarda huzurlu ve dingin bir tatil yapabilirsiniz. Villa Reyonu adresi üzerinden birbirinden güzel ve konforlu villanın detaylarını inceleyebilirsiniz. Yeşili ve maviyi bir arada bulabileceğiniz eşsiz manzaralara sahip, merkeze yakın konumda, özel havuzlu, korunaklı bahçeli, jakuzili, lüks villaları erken rezervasyon avantajlarından yararlanarak kiralayabilirsiniz. Geniş ve ferah yaşam alanları sağlayan villanızda kendi yemeğinizi yapabilir, havuz başında yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Evinizin konforunda tertemiz, oksijen deposu doğanın içinde sevdiklerinizle, ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli ve eğlenceli bir tatile sahip olabilirsiniz. Villa Reyonu’nu ziyaret ederek villa tatilinizi hemen planlamaya başlayabilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 11.11.2022 18:09:32

    Son Güncellenme Tarihi : 20.12.2023 17:12:10

    Gezilecek Yerler
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin