villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    13Aralık2021

    Fethiye AVM, Market, Çarşı, Pazar Alışveriş İmkanları

    Hem yabancı turistlerin hem de Türk vatandaşların özellikle yaz aylarında akın ettiği Muğla'nın Fethiye ilçesi, güzelliği ile mest ediyor. Elbette her turistik mekanda olduğu gibi Fethiye'de de alışveriş önemli bir gereksinim. Fethiye'de bulunan Fethiye AVM noktaları her ihtiyacı karşılayabilecek düzeyde olduğu gibi aynı zamanda her bütçeye de hitap ediyor. Giyim ihtiyacından gıda ihtiyacına kadar her türlü ihtiyacı karşılayan Fethiye mağazaları ve Fethiye AVM'leri görünümleriyle de cezbediyor.

    Fethiye Alışveriş Merkezleri Nelerdir?

    Fethiye alışveriş merkezleri arasında bulunan Erasta AVM serin bir ortamda alışveriş yapmak isteyenler için ideal bir seçenek olabilir. Fethiye AVM listesi içerisinde bulunan Alışveriş merkezi kapalı bir alandadır ve içerisinde 60'dan fazla mağaza mevcut. Fethiye'de Ölüdeniz Caddesi'nde konumlanan Fethiye AVM içerisinde Kahve Dünyası, Starbucks, Mado, Simitçi Dünyası başta olmak üzere pek çok yiyecek ve içecek restoranı bulunur. Giyim ihtiyaçlarının karşılanması noktasında da hizmet veren Fethiye AVM'de US Polo, Colins, Mavi, Defacto, LCW, İpekyol, Koton, Kemal Tanca, Deichmann ve daha birçok marka mevcut. Gıdadan kişisel bakıma, optik ihtiyacınızdan fast food zincirlerine kadar her ihtiyacınıza cevap vermeyi hedefleyen Erasta AVM Fethiye alışveriş noktasında önemli bir yere sahip.

    Sevdiklerinize Sevindirmek İçin: Fethiye Hediyelik Alışveriş Noktaları

    Fethiye'den dönüşte sevdiklerinize ufak tefek armağanlar almak için çeşitli Fethiye AVM noktalarını ziyaret edebilirsiniz. Bu noktalar arasında Anadolu El Sanatları Dükkanı en ünlüler arasında yer alır. Anadolu El Sanatları Dükkanı'nda her biri el işi olan pek çok nesne mevcuttur. Fethiye bölgesinde gelenekselleşmiş hediyelik eşyalar arasından sevdikleriniz için hoş bir hediyeye ulaşabilirsiniz. El yapımı biblolar, tablolar Fethiye'nin Cumhuriyet Caddesi'nde konumlanan Anadolu El Sanatları Dükkanı'nda yer alıyor. Otantik görünümü ve yerel havasıyla insanın içini ısıtan Fethiye AVM noktası ekonomik çizelgede yer alıyor.

    Sevdiklerinize Fethiye'nin el işi kilimlerinden bir armağan almak için Old Orient Carpet and Kilim Bazaar adresini ziyaret edebilirsiniz. Etnik desenlerin yumuşak dokularla buluştuğu kilimler ile Fethiye ruhunu şehir hayatında da yaşayabilirsiniz.

    Fethiye Çarşı Caddesi'nde bulunan Soho Fethiye ise hediyelik giyim alışverişlerinizin merkezi haline gelebilecek bir Fethiye AVM noktasıdır. Yazlık elbiselerden gömleklere kadar çeşitli giyim ürünlerine Soho Fethiye sayesinde ulaşabilir sevdiklerinizin zevkine hitap eden parçayı bulabilirsiniz.

    Fethiye Çarşı Merkezlerini ve Marketlerini Keşfedin

    fethiye çarşısı

    Fethiye çarşı merkezleri yabancı turistlerin ve yerli vatandaşların uğrak noktasıdır. Eskişehir Pazarı, Fethiye AVM merkezleri arasında bir nevi çarşı konumunda bulunmaktadır. Eskişehir Pazarı'nda el işi kıyafetler, hediyelik eşyalar, havlular ve daha pek çok nesne yer alır. Pazarda yer alan dükkan sahiplerinin samimiyeti ile karşılaşabilir pazarlık yaparak birbirinden güzel ürünler arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

    Kanal boyu kurulan Fethiye Market çeşitli meyvelerin ve sebzelerin sunulduğu bir pazar konumunda. Yerli bir pazar olan Fethiye Market, balıktan taze gıdalara kadar çok çeşitli içerikler sunar. Çanta, çorap gibi tekstil ürünleri de bu pazarda yer almaktadır. Gerek yörenin yerlisi gerekse turistlerin ihtiyaçlarını karşılamalarına yönelik hizmet veren pazar Fethiye'nin merkezinde bulunan bir alışveriş merkezi olarak karşınıza çıkar.

    Paspatur Çarşısı Fethiye'nin en eski yerleşim yerlerinden biridir. Rengarenk çiçeklerle bezeli ortamı otantik evlerle birlikte desteklenerek oldukça hoş bir hava yaratır. Konum olarak Fethiye Marina'da bulunan Paspatur Çarşısı'nda lokantalar, halı - kilim satan dükkanlar, kuyumcular, kafeler yer alır. Fethiye'nin yerlileri tarafından da yoğun ilgiye uğrayan Çarşı, 'Şehrin kalbinin attığı yer' olarak da bilinir. Paspatur Çarşısı'nda her türlü turistik eşyayı bulabilir, barlarda ve kafelerde sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Ahşap cumbalardan oluşan otantik evlerin önünde fotoğraf çekilebilir, ortamın mistik havasıyla kendinizi oldukça sakin ve huzurlu hissedebilirsiniz.

    Fethiye Şekerleme Dükkanları

    Fethiye'nin Akarca Mahallesi'nde bulunan Servet Şekerleme dönüş yolculuğunda veya geziniz esnasında size leziz tatlar sunar. Lokumlardan Fethiye'nin yöresel lezzeti kaya incirine kadar her tadı bulabileceğiniz Servet Şekerleme sevdiklerinize leziz hediyeler armağan etmenize aracı olur. Fethiye'de ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz, hediyelik eşyalarla kendinizi ve sevdiklerinizi şımartabileceğiniz Fethiye AVM noktaları her bütçeye uygun seçenekler ile sizlerin karşısına çıkar. Fethiye'de konaklamak içinse Villa Reyonu'ndaki harika villaları keşfedebilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 15.12.2023 17:05:51

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin