villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    27Kasım2021

    Fethiye Nerede ve Nasıl Gidilir? Fethiye'ye Ulaşım Olanakları

    Fethiye Nerede ve Nasıl Gidilir? Fethiye'ye Ulaşım Olanakları

    Ege Denizi'nin doya doya tadını çıkarmak ve oradan da kolayca Akdeniz kıyılarına inebilmek isteyen tatil severlerin her yıl uğradığı en güzel tatil mekanı kesinlikle Fethiye olmalı. Muğla'nın Bodrum'dan sonra en büyük sükse yapmış tatil bölgesi hakkında en sık sorulan soru Fethiye nerede? Fethiye ülkenin her yerinden kolaylıkla ulaşım sağlanabilecek Muğla'nın kalabalık bir ilçesi. Türkiye'den ve dünyadan pek çok ziyaretçi ağırlayan Fethiye nerede sorusunun cevabı ise oldukça basit. Fethiye Muğla'ya bağlı ve Muğla ilinin doğusunda yer alan bir tatil beldesi. Öyle ki Bodrum, Dalaman ve Marmaris'e de yakın bir lokasyonda yer alıyor.

    Yaz Tatili Cenneti Fethiye Nerededir?

    Fethiye konum olarak Ege kıyılarında yer alan şirin bir ilçedir. Fakat Fethiye neresi, diye kısa bir araştırma yapıldığında Akdeniz bölgesi işaret edilir. Fethiye nerede diye merak eden ve en kısa sürede ziyaret etmek isteyen tatilciler için Muğla ilçesine doğru yolculuk yapmak en iyi seçenektir. Muğla merkeze, Bodrum'a Marmaris'e ve Dalaman gibi ilçelere yakınlığı ile bulunan bu şirin ilçe aynı zamanda Antalya Kaş, Kalkan ve Kemer ilçelerine de oldukça yakındır. Tatilcilerin muhteşem bir tatil rotası çizmeyi planladığı durumlarda hem Ege'yi hem de Akdeniz'i aynı gün içerisine görebilme olanağı tanıyacak kadar yakınlık sunar. Antalya, Muğla, İzmir karayolu üzerinde konumlanan bu şehir aynı zamanda tarihi Likya yolu üzerinde yer alır. Uzun bir şerit boyunca denizi sağ tarafa alarak yolculuk yapma imkanı da tanır. Turkuaz ve durgun denizin en güzide örneğini oluşturan Fethiye, aynı zamanda kentin en kalabalık ilçesini oluşturur.

    Turkuazın Temsilcisi Fethiye'ye Nasıl Gidilir?

    Ülkenin doğusundan ve batısından her yıl yüzbinlerce ziyaretçiyi ağırlayan Fethiye ulaşım olanakları oldukça çok çeşitlidir. Fethiye nerede sorusunun cevabını da aynı anda verebileceğimiz bu yanıt için pek çok alternatif sunabilmek mümkündür. Özellikle yaz aylarında karayolu ile yolculuk yapmak isteyen kişiler için yurdun dört bir yanından otobüs seferleri düzenlenir. Makul fiyatlarla ulaşım sağlamak isteyen pek çok tatil sever için böyle bir imkan bulunur ve günü her bir vaktinde sefer bulmak mümkündür. Muğla merkeze gitmekle vakti kaybetmek istemeyenler için ise Fethiye'ye doğrudan ulaşım olanakları tanınır. Fethiye terminale gelindiğinde Ölüdeniz, Çalış Plajı gibi yerlere şehir içi servis ve dolmuş seçenekleri bulunur. Öte yandan her zaman taksi kullanılarak da gidilmek istenen yere kısa bir sürede ulaşım sağlanır.

    Havayolu ile ulaşım sağlamak isteyenler için ise Fethiye pek çok kolaylık sağlar. Fethiye'ye yarım saat uzaklıkta yer alan Dalaman Havalimanı'ndan ulaşım sağlanabilir. İzmir, Ankara, İstanbul gibi pek çok yerden havalanarak Fethiye'ye yaklaşık saat içerisinde ulaşım mümkün olacaktır. Kendi olanakları ve özel aracı ile ulaşmak isteyen kişiler için Fethiye nerede sorusunun yanıtı ise değişiklik gösterir. Kişinin o an hangi şehirde olduğu Fethiye konum işareti internet üzerinden seçilerek keyifli bir yolculuk geçirilebilir.

    Çeşit Çeşit Gezilecek Yerler Sunan Yeryüzündeki Cennet: Fethiye

    Fethiye nerede sorusunun cevabını alan pek çok kişi için merak duyulan unsurlardan biri de Fethiye'de gezilecek yerlerin nereler olduğudur. Fethiye'de gezilecek pek çok bakir koy ve enfes plajlar, tarihi çarşılar yer alır. Tekne turları ile de ulaşım sağlanabilen Fethiye'de mutlaka uğranması gereken noktalar ise şu şekildedir;

    • Kabak Koyu
    • Akvaryum Koyu
    • Çalış Plajı
    • Blue Lagoon (Kumburnu)
    • Babadağ
    • Cennet Koyu
    • Katrancı Koyu
    • Saklıkent Kanyonu
    • Fethiye Merkez Balık Pazarı
    • Kelebekler Vadisi
    • Ölüdeniz
    • Paspatur

    Konforlu ve lüks konaklama imkanı tanıyan ve her daim yanınızda yer alan Villa Reyonu ile Fethiye seyahatinizi de kusursuzlaştırabilmeniz mümkün. Hemen rezervasyonunuzu tamamlayın harika bir tatile başlayın.

    Tatiliniz ve bütçeniz için herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak için mutlaka güvenilir villa kiralama sitesi ve platformlarını tercih etmelisiniz. Villa Reyonu, uzun zamandır sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde en güvenilir kiralık villa seçenekleri ile akla gelen ilk adreslerden biridir.


    Oluşturulma Tarihi : 9.04.2022 19:23:02

    Son Güncellenme Tarihi : 7.08.2023 19:03:09

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin