Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Fethiye'de Çocuklarla Yapılacak Aktiviteler

    Fethiye'de Çocuklarla Yapılacak Aktiviteler

    Doğal ve tarihi güzelliklerin buluştuğu, Muğla'nın gözbebeği Fethiye'de çocuklarınızla beraber eğlenceli bir aile tatili planlayabilirsiniz. Yeşil ve mavinin bir arada olduğu, turizm cenneti Fethiye'de aradığınız huzuru bulabilir; eğlenceli aktivitelerle kolayca deşarj olabilirsiniz. Milattan öncesine dayanan tarihi izlerin peşinden giderek, ailece zaman yolculuğuna çıkabilir; tatilinizi mistik bir serüvene dönüştürebilirsiniz. Konaklayabileceğiniz sayısız tesisin bulunduğu Fethiye'de günün her saatinde yapacak farklı bir aktivite bulmanız mümkün. Dinlendirici, eğlendirici Fethiye aktiviteleri ile tatilinizin her anını dolu dolu geçirmek sizin elinizde! İyi bir planlama ile kısa süreli bir tatilde bile Fethiye'nin güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Hem siz hem de çocuklarınız için unutulmaz bir tatil planlıyorsanız; Fethiye'de çocuklara uygun aktivitelere göz atalım.

    Safari ile Sıra Dışı Fethiye Aktivitelerinin Tadını Çıkarın

    Önceden duyduğunuz bütün safari tanımlarını unutun. Çünkü Fethiye'de yapacağınız safari, diğer yerlerdekinden çok daha farklı! 4 x 4 arazi araçları ile sizi bulunduğunuz yerden alan safari turları unutamayacağınız bir yolculuğa çıkarıyor.  Buluşma noktasında bir araya gelen araçlardaki misafirlerin birçoğu önceden hazırlıklı olarak su tabancasıyla geliyor. 7'den 70'e herkesin birbirini ıslatarak seyahat ettiği bu safaride Fethiye'nin en güzel yerleri rotadaki yerini alıyor. Alabalık cenneti olarak bilinen Yakapark, Gizlikent Şelalesi ve Saklıkent Kanyonu'nu gezebileceğiniz bu turlarda sadece turistik yerleri gezmekle kalmayacağınız kesin. En eğlenceli Fethiye aktiviteleri arasında yer alan safari turlarını diğer yerlerdekilerden ayıran en önemli özellik; yerli halkın bu turlara doğaçlama bir şekilde dahil olması. Siz üstü açık jeepinizde ailenizle keyifli bir yolculuk yaparken; yan tarafta bahçesini sulayan bir yerli, hortumu ile sizi ıslatabilir. Pusuda elinde soğuk su kovaları ile bekleyen yerli halk aniden yolunuza çıkarak, hiç beklemediğiniz bir anda üstünüze kovadaki suları savurabilir. Safari turunuzdaki diğer araçlarda bulunan kişilerle su savaşı yaparak yola devam ettiğiniz bu tur; çocuklarınızla yüksek dozda eğlenebileceğiniz bir Fethiye aktivitesidir. Ayrıca safari turu kapsamında uğranan noktalarda rafting, çamur banyosu, zipline gibi Fethiye aktivitelerine de katılım sağlayabilirsiniz.

    Eğlenceli Tekne Turları ile Fethiye'nin Eşsiz Koylarını Keşfedin

    Fethiye aktivite açısından son derece zengin tatil beldelerinden birisidir. Tatilde otele kapanmak yerine doğal güzellikleri keşfetmek ve çocuklarla yapılacak aktiviteleri deneyimlemek istiyorsanız; eşsiz koylara açılabileceğiniz tekne turları tam size göre olacaktır. Fethiye'nin sahil kesiminde farklı noktalardan kalkan tekneler sizi Kelebekler Vadisi başta olmak üzere, Mavi Mağara, Akvaryum Koyu, Soğuksu Koyu, Deve Plajı, St. Nicolas Koyu gibi birbirinden güzel noktalara götürür. Tekneden denize girebileceğiniz bu noktalarda deniz, kum ve güneş üçlüsünün keyfini çıkarabilirsiniz. Kelebekler Vadisi'nde şelale manzaralı harika doğa pozları çekebilir; çocuklarınızla 80 farklı kelebek çeşidini gözlemleyebileceğiniz bu vadide oldukça keyifli anılar biriktirebilirsiniz. Denizde vakit geçirmeyi seviyorsanız, berrak sularıyla nam salan Mavi Mağara size ilaç gibi gelecektir. Dağlardan gelen soğuk suyun tadını Soğuk Su koyunda çıkarabilir; mavinin sayısız tonunu Akvaryum Koyu'nda bulabilirsiniz. Bu yolculuk sırasında müzikli ve yemekli bir deniz yolculuğu yaparak ailenizle doyasıya eğlenebilirsiniz.

    Tarihi Keşiflerle Dolu Fethiye Aktiviteleriyle Tatilinizi Renklendirin

    Fethiye aktivite seçenekleri arasında sayılabilecek bir diğer ilgi çekici rota ise tarihi yerlerden oluşuyor. Belli noktalarda bulunan anıtlar, heykeller ve çeşitli yapılar tarihin farklı dönemlerinden günümüze kadar ulaşmayı başarmış. Ancak özellikle tarihi M.Ö. 3000 yılına kadar gittiği bilinen Kayaköy; Fethiye'de tarihi bir tur yaparken rotanıza eklemeniz gereken olmazsa olmaz noktalardan birisi. Bulunan yaşam kalıntılarının M.Ö. 4. yüzyıla ait olduğu bu köy, terkedilmiş, eski bir Rum köyü olarak tanımlansa da tarihi anlamda bundan çok daha fazlası. İçinde kimsenin yaşamadığı, harabe şeklindeki evlerin bir arada bulunduğu arazide mistik bir Fethiye aktivitesi yapabilirsiniz. Kilise, ocak, avlu, kapı, pencere kalıntıları ile bu bölgedeki geçmiş yaşantıyı hayal edebilirsiniz. Geçmişte Likyalıların yaşam sürdüğü bu coğrafyanın en önemli tarihi özelliklerinden biri olan Likya Yolu da yürüyüşe açıktır. Çok sıcak havalarda sağlık açısından önerilmese de ilkbahar aylarında yapabileceğiniz Fethiye aktivite seçenekleri arasında yerini alabilir. Fethiye'de çeşitli noktalarda göreceğiniz bir diğer tarihi kalıntı örneği ise kral mezarlarıdır. Yüz adet basamakla çıkılan ve eşsiz manzaraya sahip olan bu mezarlar, anıt şeklinde görkemli bir görünüşe sahiptir. Çocuklarınızla yapacağınız Fethiye aktivitelerinde tarihin izlerini sürerken, geçmişteki statü farklılıklarının mimariye ve yapılaşmaya olan etkisini konuşarak genel kültürünüzü geliştirebilirsiniz.

    Fethiye günlük aktivite açısından çocuklarınızla birlikte yapabileceğiniz birçok farklı seçenek sunar. Bunlardan birisi beldede bulunan Aquapark'ı ziyaret etmek ve gün boyu büyük su kaydıraklarından kayarak eğlenmek olabilir. Ölüdeniz'de sakin ve huzurlu bir deniz keyfi yapmak, en çok tercih edilen Fethiye aktivitelerinden birisidir. Yaşı uygun, adrenalini seven çocuklarınızla sıradışı bir Fethiye aktivitesi için, yamaç paraşütü deneyimini paylaşabilirsiniz. Babadağ'ın zirvesine çıkıp Fethiye'ye en yüksek noktasından bakabilir; harika fotoğraflar çekebilirsiniz. Fethiye'de jetski gibi su sporları yapabileceğiniz çeşitli plajlar da mevcut. Ailece en sevdiğiniz aktivitelerin türüne göre Fethiye'de doya doya zaman geçirebilirsiniz. Tatiliniz süresince konaklayabileceğiniz güvenli ve huzurlu bir adres için, Villa Reyonu'nda sıralanan birbirinden keyifli villalardan size uygun olanı, hiç vakit kaybetmeden rezerve ettirin!

    İnsan kalabalığından uzak, ev konforunda ve doğayla iç içe bir villa tatili için yapmanız gereken tek şey Villa Reyonu’ndan rezervasyon yaptırmak. Villa Reyonu TÜRSAB ve ETBİS kayıtlarıyla misafirleri için en güvenilir kiralık villa rezervasyon ve konaklama seçeneklerini sunuyor. Rezervasyon öncesi ve sonrasında bizimle direkt iletişime geçebilir ve sizin için sunduğumuz özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin