villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00
villareyonu
    10Ocak2023

    Gümüşlük Gezilecek Yerler

    bodrum gümüşlük plajının yüksekten görünümü

    Bodrum’un batısından kalan Gümüşlük, sakin ve huzurlu tatil arayanların ilk adresidir. Çok fazla kalabalık olmayan belde, büyük şehirlerinden gelip yerleşmek isteyenlerin arasında da oldukça popülerdir. Ege ruhunu ve Bodrum'u tüm doğallığıyla yansıtan Gümüşlük, tarihi mirasıyla, harika manzaraları ve leziz yemekleri ile ön plana çıkar. Eşsiz bir atmosfere sahip Gümüşlük, insanda başka bir dünyanın içindeymiş gibi bir hissi uyandırır. Bodrum denince akla gelen ilk yerlerden biri olan Gümüşlük, oldukça meşhur bir tatil beldesidir.

    Gümüşlük sit alanı olduğu için betonarme yapılaşmaya izin verilmiyor. Bu nedenle hala güzelliğini korumaya devam etmektedir. Kentleşmeden uzak yapısı sayesinde misafirlerine, sakin ve huzurlu bir tatil fırsatı sunuyor. Kendine has güzelliğiyle öne çıkan beldede her mevsim ayrı güzellikte yaşanır. Denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarmak için en uygun mevsim yaz mevsimidir. 

    Bodrum Gümüşlük bohem tarzın yansıtıldığı, renkleriyle ziyaretçilerini büyüleyen atmosferi sayesinde huzur dolu bir beldedir. Sanatçılara ilham kaynağı olan belde, özgür bir ruha sahiptir. Sessiz, sakin bir ortamda huzurla kitap okumak, müzik dinlemek, eşsiz manzaralar eşliğinde keyif yapmak için oldukça uygun bir ortam sunar. Gümüşlük gezi rehberimizde bu şirin ve keyifli beldeyi ziyaretiniz sırasında yardımcı olabilecek soruların cevaplarını derledik. Yazımızın devamında Gümüşlük nerede, Gümüşlük’e nasıl gidilir, Gümüşlük yeme içme, Gümüşlük konaklama, Gümüşlük’te gezilecek yerler gibi soruların ayrıntılarını yanıtlarını bulacaksınız.

    Gümüşlük Nerededir?

    Bodrum yarımadasının en batısında yer alan Gümüşlük, Bodrum merkeze 22 km mesafede bulunur. Bodrum merkezden Gümüşlük’e ortalama 30 dakikada ulaşılmaktadır. Ege Denizi’nin kıyısında bulanan Bodrum, Muğla il merkezine 130 km mesafede yer alır. Gümüşlük; Yalıkavak, Ortakent ve Turgutreis beldelerine oldukça yakın konumdadır. Bodrum yarımdasının en güzel koylarına ve plajlarına sahiptir. 

    Gümüşlük’e Nasıl Gidilir?

    Bodrum Gümüşlük’e nasıl gidilir araştırması yapıldığında ulaşımın çok kolay ve rahat olduğu görülür. Uçak, özel araç veya otobüs gibi ulaşım araçlarından birini tercih edebilirsiniz.

    Özel araç ile ulaşım: Gümüşlük’e Bodrum merkez üzerinden ulaşım sağlanıyor. Bodrum - Turgutreis karayolu bağlantısı ile Gümüşlük’e rahat bir şekilde ulaşılır. Gümüşlük ile bazı illerin mesafeleri; İstanbul ile 809 km 12 saat, Ankara ile 731 km 10 saat 50 dakika, Bursa ile 583 km 6 saat 40 dakika, İzmir ile 256 km 3,5 saat, Bodrum ile 22 km 30 dakikadır. 

    Otobüs ile ulaşım: Gümüşlük’e yaz sezonunda direkt otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ancak yaz aylarında çok yoğun olduğu için bazen yer bulunamıyor. Diğer bir seçenek ise; otobüs ile Bodrum otogarına gelip buradan düzenli olarak kalkan dolmuşlarla Gümüşlük’e 40 dakikalık bir yolculukla ulaşabilirsiniz. Yaz sezonunda Bodrum - Gümüşlük seferleri 15 - 20 dakikada bir düzenlenir.Bodrum-Gümbet Kavşağı, Konacık -Bitez Kavşağı, Ortakent, Yahşi, Gürece, Dereköy, Peksimet, Karakaya Köyü, Gümüşlük Yalı Mevkiigüzergahını  takip eden hat üzerinde çalışan dolmuşlarla ulaşabilirsiniz.

    Havayolu ile ulaşım: Gümüşlük’e yaz sezonunda dünyanın ve Türkiye’nin birçok yerindenMilas - Bodrum Havalimanı’nadirekt uçuşlar düzenlenir.Milas - Bodrum Havalimanı’danGümüşlük 56 km mesafede yer almaktadır. Beldeye ulaşmak için havalimanına indikten sonra Havaş ya da Muttaş servisleri ile Bodrum otogarına gitmek gerekiyor. Otogardan kalkan Gümüşlük dolmuşlarıyla beldeye 30 dakikada ulaşılır. Havalimanında araç kiralama, taksi ya da transfer araçlarından birini tercih ederek de ulaşabilirsiniz. 

    Gümüşlük’te Gezilecek Yerler

    Gümüşlük, köklü bir tarihi geçmişe sahiptir. Antik çağda, Anadolu’nun yerli halklarından olan savaşçı Lelegler, bölgenin ilk sakinleridir. M.Ö. 640 yılında burada kent kurarak yerleşmiştir. Daha sonra M.Ö 377 Pers İmparatorluğunun valisi olan KarialıMausolos, burada Myndos Antik Kentini kurmuştur. Daha sonra kent, Büyük İskender tarafından istila edilmiştir. Sırasıyla Roma İmparatorluğu, Bizans, Anadolu Selçukluları, Menteşeoğulları Beyliğine ve Osmanlı İmparatorluğu’nun egemenliğine girmiştir. Birçok medeniyetin izlerini taşıyan belde kültür mirası açısından oldukça zengindir.

    Berrak masmavi denizi, yemyeşil doğası, taptaze balık yiyebileceğiniz sahil kenarında sıralanan restoranları, çarşısı, kilisesi, sarnıç ve çeşmeleri, doğal limanı, surlarıyla görülmeyi hak eden bir tatil cennetidir. Gümüşlük’te gezilecek yerler oldukça fazladır. Gümüşlük gezi rehberi yazımızda yer alan birbirinden güzel ve görülmesi gereken lokasyonları Gümüşlük’te gezilecek yerler listenize ekleyebilirsiniz.

    Gümüşlük Halk Plajı

    Gümüşlük Halk Plajı, diğer adıyla Çayıraltı Plajı, 120 m uzunluğunda mavi bayraklı bir plajdır. Berrak masmavi denizi, tertemiz kumsalı yerli sakinlerin, yerli ve yabancı turistlerin oldukça fazla rağbet ettiği popüler bir plajdır. Plajdan, Tavşan Adası’na yürüyerek çok kolay ulaşılıyor. Gümüşlük, korunaklı doğal bir liman olsa da batıdan esen rüzgarlarla denizi dalgalıdır. Çocuklu ailelerin ve yüzmeyi çok iyi bilmeyenlerin dikkatli olması gerekir. Deniz tabanı ve sahil kumludur. Deniz suyu ılıktır. Plaj, sakin ve huzurlu bir ortam sunar. Halk plajı olduğu için giriş ücretsizdir. Şezlong, şemsiye, duş, tuvalet ve giyinme kabinlerinden ücretsiz bir şekilde kullanılmaktadır. Plajın içinde bulunan kafelerden yeme içme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

    Gümüşlük Koyu’nda hakim olan rüzgarlar sayesinde yelken sörfüne elverişlidir ve diğer su sporları da yapılmaktadır. Yelken ve kano kulübünde rüzgar sörfü, deniz kanosu, yelken gibi pek çok alanda su sporları dersleri alabilir, masmavi denizin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. 

    Gümüşlük Sahili

    bodrum gümüşlük sahili ve restoranlar

    Gümüşlük sahili boyunca, dalgaların huzurlu sesi ve denizin gümüş gibi parlayan görüntüsü eşliğinde restoranlar ve kafelerde hoş dakikalar geçirebilirsiniz. Eşsiz bir manzara eşliğinde yemeğinizi yiyebilir, içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Bu masalsı atmosferde muhteşem bir görsel şölen sunan gün batımını izleyerek romantik anlar yaşayabilirsiniz. Sahilin şirin ve renkli ara sokaklarında dolaşarak hediyelik eşya dükkanlarını ziyaret edebilir, sevdiklerinize ve kendinize hatıra kalacak küçük hediyeler alabilirsiniz.

    Tavşan Adası ve Myndos Antik Kenti

    Gümüşlük sahilinin tam karşısında yer alan Tavşan Adası’na, denizin içinde belli belirsiz kumdan bir yol ile yürüyerek ulaşılır. 150 m uzanlığında 2,5 m genişliğindeki bu yola Kral Yolu adı veriliyor. Gerçek adı Asar Adası olan Tavşan Adası üzerindeki kalıntılar, Myndos Antik Kenti’nin devamıdır. Antik çağda burası antik kentin doğu limanı olarak kullanılmaktaydı. Ada üzerinde yapılan arkeolojik kazı çalışmalarında M.Ö. 5. yy’a ait tapınak sütunları, M.Ö. 3. yy’a ait kilise, kiliseye ait bir depo, sarnıç, mezarlar ve ev kalıntıları gün ışığına çıkarılmıştır. Adayı ziyaret ederek bu kalıntıları görebilirsiniz. Burada yer alan sevimli tavşanları seyretmek çocuklar için eğlenceli bir gezi olacaktır.

    Gümüşlük, Myndos Antik Kenti’nin üstüne kurulmuştur. M.Ö. 377 yılında Pers İmparatorluğu’nun valisi olan Karia valisiMausolos Dönemi’nde kurulmuştur. Myndos’un kelimesi ¨Ana Tanrıça’ya tapınmak¨ anlamı taşımaktadır. Antik tarih yazarları kentin tiyatrosu ve stadyumu olduğunu yazar. Ancak şuan ki bilgilerle bu eserlerin kalıntılarına ulaşılamamıştır. Bizans Dönemi kilise, sur duvarı, sular altında kalan dalgakıran ve kule kalıntıları vardır. Yapılan su altı çalışmalarında mendirek, ayazmalar ve rıhtım gibi liman kalıntıları öne çıkan buluntuları arasındadır. Bölgedeki depremler yüzünden kent sular altında kalmıştır. Gümüşlük beldesinin adı,Myndos Kenti’nin arkasında yer alan gümüş ocaklarından geldiği söylenmektedir. 

    Eklisia Kilisesi

    Gümüşlük’ün simgelerinden biri olan Eklisia Kilisesi 400 yıllık Bizans Ortodoks kilisedir. Ufak ve sade bir kilisedir. Günümüzde kilisede çeşitli etkinlikler, sergiler ve konserler düzenlenmektedir. 2004 yılından beri Uluslararası ¨Gümüşlük Müzik Festivali¨ geleneksel olarak düzenlenmektedir. Bu klasik müzik festivallerinin ilki de tarihi ortodoks Eklisia Kilisesi’nde gerçekleşmiştir. Tatilinizi iki ay süren bu festivallere denk getirerek Gümüşlük gezilecek yerler listenizi daha eğlenceli bir şekilde tamamlayabilir ve harika vakit geçirebilirsiniz. 

    Peksimet Plajı

    Gümüşlük beldesi sınırları içinde kalan Peksimet Plajı, Bodrum merkeze 18 km uzaklıkta yer alır. Gümüşlük’e geldiğinizde plaja yürüyerek rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz. Küçük bir kumsalı olan plaj, pek gelişmiş olmadığı için çok kalabalık olmuyor. Denizi tertemiz, berrak ve ılıktır. Çocuklu ailelerin tercih edebileceği güzel plajdır. Plaj, halk plajı olduğu için giriş ve şezlonglar ücretsizdir. Tuvalet, giyinme kabini gibi imkanlar bulunmuyor. Sahilde bulunan birkaç işletmeden yeme içme ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. 

    Gümüşlük El Sanatları Çarşısı

    deniz kenarında ağaca asılmış bir el yapımı süs

    Gümüşlük gezilecek yerler arasında en renkli yerlerden biri El Sanatları Çarşısıdır. Bu küçük ve sevimli çarşıda birbirinden güzel el emeği sanat eserleri satılıyor. Seramikler, su kabağından yapılmış ışıl ışıl lambalar, cam eşyalar, deri ve kağıttan yapılmış eşyalar, nazar boncukları ve daha birçok hediyelik eşya bulunmaktadır. Yerli sanatçıların üretimi olan hediyelik eşya standlarında kendinize ve sevdiklerinize güzel armağanlar alabilirsiniz. 

    Karakaya Köyü

    Gümüşlük Karakaya Köyü, 800 yıllık tarihi bir geçmişe sahiptir. Geçmişte Gümüşlük limanına gelen korsanlardan kaçan yerel halk tarafından kurulan bu köyde yalnızca 35 ev bulunmaktadır. Peksimet Dağı’nın eteklerinde kurulmuş olan köy ilk bakışta göze batmıyor. Gümüşlük’e geldiğinizde bu terk edilmiş köye muhakkak uğrayın. Bodrum mimarisini yansıtan taş evleri, labirent sokakları arasında sessiz ve huzurlu bir şekilde Gümüşlük manzarasını seyredebilirsiniz.

    Yel Değirmenleri

    bodrum yel değirmenleri drone fotoğrafı

    Gümüşlük - Bodrum yolu üzerinde yer alan yel değirmenleri, ana yoldan içeri girince Gümüşlük manzarasına karşı konumlanmıştır. 19. yy başlarına tarihlenen değirmenler şuan özel mülktür. Yel değirmenleri, otantik yapısıyla fotoğraf çekmek isteyenler için eşsiz bir manzara sunuyor. Yel değirmenlerinin içini gezebilir, günümüze ulaşabilmiş öğütme taşlarını görebilir, eşsiz fotoğraflar çekebilirsiniz.

    Kral Yolu

    Muğla’nın en sevilen yerlerinden birisi olan Gümüşlük ile ilgili sıklıkla Gümüşlük nerede sorusu sorulur. Gümüşlük, Bodrum ilçesinde yer alır. Bodrum’un köklü tarihi ve eşsiz manzarasıyla keyifli bir mola yeridir. Bodrum tatili yapanlar tarafından huzur arandığında gidilen ilk adres Gümüşlük olur. Myndos Antik Kenti’nin bulunduğu Tavşan Adası’na giden antik Kral Yolu üzerinde yürüyerek ulaşabileceğiniz Gümüşlük, gündüz olduğu kadar akşamları adaya bakan manzarasıyla misafirlerimize muhteşem bir tatil deneyimi sunar.

    Gümüşlük sahilinin tam karşısında Tavşan Adası adı verilen bir ada vardır. Bu adaya denizin içinde kumdan bir yol bulunur. Buna Kral Yolu denir. 150 metre uzunluğunda ve 2,5 metre genişliğinde olan Kral Yolu’nda yürümek Gümüşlük bölgesinde yapılacaklar listenize eklemeniz tavsiye edilir.

    Gümüşlük koyu Myndos Antik Kenti’nin üstüne kurulmuştur. Tarihi bir mekânın üzerine kurulmasından dolayı Gümüşlük, villa kiralama hizmetinden yararlanan misafirlerimiz için harika bir tatil beldesidir. Batık şehrin surlarının üzerinde yer alan Kral Yolu’ndan Tavşan Adası’na yürümek insanda tarihin tozlu sayfalarında geziniyormuş hissi uyandırır. Bundan dolayı tarih severlerin Gümüşlük plajı ziyaretlerinde yapmaları gereken ilk şey budur.

    Kral Yolu, Helenler döneminde Halikarnossos kralı Mousolos’un emriyle inşa edilmiştir. Kral ve sevgilisi Artemisia bu yoldan geçerek Tavşan Adası’na giderler ve oradaki tavşanları besleyerek muhteşem gün batımını izlerlermiş. Kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimiz de bu yoldan geçerek harika gün batımının keyfini doyasıya çıkarabilirler.

    Gümüşlük Balık Restoranları

    Gümüşlük köyü içerisinde balık restoranları oldukça meşhurdur. Sahil kenarını donatan balık restoranları yaz aylarında en çok gidilen Gümüşlük mekanlar arasındadır. Denizi renklendiren ışıklandırmaları, insanın içini ısıtan gülümsemeleri ve etrafta dolaşan yemekleriyle Gümüşlük balık restoranları Gümüşlük gezilecek yerler listenizde bulundurabilirsiniz.

    İster caz müzik ister canlı performansla akşamınızı müzikle keyiflendirebileceğiniz Gümüşlük balık restoranlarında harika balıklar yiyebilirsiniz. Villa fırsatları seçeneklerimizden faydalanan misafirlerimizin akşam yemeğini dışarda yemek istedikleri zamanlarda bu balık restoranları kurtarıcı olur. Harika balıklarıyla ünlü olan Gümüşlük balık restoranlarında ailenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Balık ve müzik eşliğinde Gümüşlük sahili boyunca sıralanan balık restoranlarında Tavşan Adası ve Kral Yolu manzaralarıyla yaz akşamlarının keyfini sürebilirsiniz.

    Gümüşlük Denizi Nasıl

    Berrak masmavi deniziyle Gümüşlük sahil şeridi içerisinde son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz. Tertemiz kumsalıyla villalarımızı kiralayan misafirlerimiz için harika bir yaz tatili deneyimi sunar. Bodrum Gümüşlük, korunaklı bir limandır. Buna rağmen batıdan esen rüzgarlardan dolayı Gümüşlük denizi dalgalıdır. Bundan dolayı çocuklu ailelerin ve yüzmeyi çok bilmeyen misafirlerimizin denize girerken dikkatli olması gerekir.

    Gümüşlük denizi nasıl sorusunun cevabı oldukça nettir. Gümüşlük denizinin tabanı ve sahili kumludur. Deniz kestanesi ve çakıl taşı olmadığından dolayı rahatça sahilde gezebilirsiniz. Deniz suyunun ılık olmasından dolayı gönül rahatlığıyla Gümüşlük denizinde yüzebilirsiniz. Gümüşlük nerde, nasıl giderim ya da keyifli bir tatil için nerede kalırım soruları ve daha fazlası için web sitemizi inceleyerek konforlu villa seçeneklerimiz arasından tercihte bulunabilirsiniz.

    Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali

    Gümüşlük’te ne yapılır denildiğinde akla ilk gelen şeylerden biri Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’dir. İlk defa 2004 yılında düzenlenmiş olan Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali her yıl yaz mevsiminin 1,5 ile 2,5 aylık bir dönemini kapsar.

    Türkiye’nin olduğu kadar dünyanın da hem en uzun soluklu hem de kapsamlı festivalleri arasında bulunan Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali sayesinde her yıl yazın en güzel akşamlarında klasik müzik severlere harika bir etkinlik sunar.

    Önceleri festivaller, Gümüşlük Kültür ve Sanat Derneği çatısı altında gerçekleşirdi. Ancak Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali daha spesifik ve daha müzik odaklı bir yapıya sahip olduğundan dolayı son dönemlerde Bodrum Klasik Müzik Derneği çatısı altında düzenlenir.

    Ayrıca Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, AB’nin EFFE etiketiyle onurlandırdığı az sayıdaki festival arasında yerini alır. Eğer siz de klasik müzik seviyorsanız veya Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali’ni merak ediyorsanız yaz akşamlarınızı süslemesi için bu festivale bir şans verebilirsiniz. Gümüşlük balık restoranlarında yediğiniz akşam yemeğinden sonra klasik müzik ziyafeti çekmek için katılabileceğiniz Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivalinde sevdiklerinizle iyi vakit geçirebilirsiniz.

    Gümüşlük Halk Pazarı

    Gümüşlük’te gezilecek yerler arasında Gümüşlük Halk Pazarı gelir. Bu pazarda istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Kiralık villalarımız misafirlerimizin tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır. Ama eğer bir ihtiyacınız olursa Gümüşlük Halk Pazarı’ndan kolayca bulabilirsiniz. Gümüşlük beldesinde tatil yapmayı planlayan misafirlerimiz için birbirinden konforlu villalar sunarız. Web sitemizde yer alan çeşitli villaları inceleyerek en doğru kararı verebilirsiniz. Antalya villa kirala yaparak ve diğer hizmetlerimizden de yararlanarak villa kiralama tatilinde bulan misafirlerimiz için Gümüşlük, unutulmaz anların yaşanacağı bir yerdir.

    Gümüşlük Muğla’nın tatil severlere sakin ve huzurlu tatil sunabileceği bir yerdir. Şehir kalabalığından bunalmış ya da iş stresinden uzaklaşmak isteyen misafirlerimizin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış olan villa seçeneklerimiz arasından en uygun olan villayı seçebilirler.

    Bodrum Gümüşlük gezilecek yerler de deniz havası eşliğinde sevdikleriyle harika bir tatil geçirebilirler. Bu tatile ulaşabilmeniz için yapmanız gereken tek şey web sitemize girerek kendinize ve sevdiklerinize en uygun villa seçeneği seçmektir. Sitemizde kendinize uygun villa seçmenizde kolaylık sağlayacak olan filtreleme özelliği bulunur. Bu sayede kolaylıkla villanızı seçip kiralayabilirsiniz.

    Gümüşlük Yeme İçme Rehberi

    Gümüşlük yeme içme konusunda oldukça keyif alacağınız bir yerdir. Sahil kenarında sıralanmış, begonvillerle süslü lokantalar ve tarifsiz manzaralar eşliğinde bölgeden çıkan taptaze balık ve deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz. Herkesin zevkine ve bütçesine uygun lezzetli yemekler yapan bir restoran bulunuyor Gümüşlük’te. Sabahları lezzetli serpme kahvaltılar yapabilir, akşamları gün batımı eşliğin deniz ürünlerinin ve Ege’nin muazzam mezelerini tadabilirsiniz. Gümüşlük’ün en meşhur yerlerinden biri olan Limon Gümüşlük, beldeye gelen ziyaretçilerin mutlaka uğradığı bir kafe ve restorandır. Kendine özgü konumu, yemekleri, içecekleri ile takdir toplayan bir mekandır.

    Gümüşlük’te Konaklama

    mükemmel bir villa fotoğrafı

    Dört bir yanı zeytin ağaçları ve begonvillerle sarılmış Gümüşlük, yıldızların altında parlak gümüşi ayın denize yansıdığı yaz akşamlarında festivallere, konserlere, dünyanın farklı yerlerinden gelen yabancı turiste ve yerli turiste ev sahipliği yapıyor. Gümüşlük konaklama konusunda oldukça fazla seçenek sunar. Konforlu bir konaklama yapmak ve huzurlu bir tatil fırsatı için  Muğla kiralık villa  seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Doğanın huzurlu atmosferinde konumlanan villalarda şehirlerin kalabalığından ve gürültüsünden uzakta dingin bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralık villalar, deniz ve doğa manzaralı, merkeze yakın konumda, jakuzili, özel havuzlu ve korunaklı bahçeli modern konaklama yapılarıdır. Kiralık villaların hepsi kendine has özellikleriyle misafirlerinin ihtiyaçlarını ve arzularını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

    Muğla villa kiralama ile rüya gibi bir tatil deneyimi yaşayabilir, tüm yılın yorgunluğunu ve stresini üzerinizden atabilirsiniz. Aileniz, sevdikleriniz ve kalabalık arkadaş grubunuz için ideal tatil ortamını sunar. Evinizin konforunda rahat ve özgür olabileceğiniz bir tatil geçirebilirsiniz. Geniş yaşam alanları, ferah ve aydındınlık odalar ile tertemiz villalarda gönlünüzce dinlenebilirsiniz. Mutfağında ihtiyacınız olabilecek eşyalarla lezzetli yemekler yapabilir, havuz başında yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Size özel tatil fırsatı sunan Villa Reyonu adresinden birbirinden güzel yüzlerce villa arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Erken rezervasyon avantajlarından yararlanarak cazip fiyatlarla hayal ettiğiniz villa tatiline sahip olabilir, sevdiklerinizle harika bir tatile bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

    İnsan kalabalığından uzak, ev konforunda ve doğayla iç içe bir villa tatili için yapmanız gereken tek şey Villa Reyonu’ndan rezervasyon yaptırmak. Villa Reyonu TÜRSAB ve ETBİS kayıtlarıyla misafirleri için en güvenilir kiralık villa rezervasyon ve konaklama seçeneklerini sunuyor. Rezervasyon öncesi ve sonrasında bizimle direkt iletişime geçebilir ve sizin için sunduğumuz özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 10.01.2023 15:22:59

    Son Güncellenme Tarihi : 22.12.2023 14:07:16

    Gezilecek Yerler
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin