Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Kalabalık Aileler İçin İdeal Villa Özellikleri Nelerdir

    Kalabalık aileler için özel tasarlanan villa seçenekleri kapasite olarak oldukça büyüktür. 4+1 ya da 8+1 gibi oda sayısı seçenekleriyle sunulur. Kalabalık ailelerin ferah şekilde tatil yapması için villa kapasitesinin geniş olması gerekir. Kalabalık aileler için en iyi konaklama şekli villa kiralamaktır. Kalabalık ailede herkes için bir oda lüksü bu şekilde yaşanabilir. En güzel tatil yerlerinde geniş aile villası seçeneklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Geniş alternatiflerimiz sayesinde kalabalık ailenizle geniş yaşam alanlarında keyifli bir tatil geçirirsiniz.

    Geniş Aileler İçin Villa Seçim Kriterleri

    Geniş aileler konforlu ve refah bir tatil için geniş aile villası tercih edebilir. Bu villa seçeneklerinde her detay geniş ailelerin konforunu arttırmak üzere tasarlanmıştır. Geniş aile için ideal villa seçenekleri Türkiye’nin her yerinde bulunabilir. Oda sayısı ve kişi sayısına göre ayarlama yapabilirsiniz. Villa seçerken villa özellikleri seçeneklerine dikkat ederek tam aradığınız özelliklerde villa tercih edebilir, geniş ailelere yönelik özel olarak tasarlanan büyük kapasiteli ve geniş yaşam alanlı villa seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Kalabalık aileler için villa kiralama avantajlarından yararlanmak için sitemizdeki olanakları keşfedebilirsiniz.

    Yeterli Yatak Odası ve Banyo Sayısı

    Ailenizle birlikte unutulmaz ve kusursuz bir tatil yapmak için villa seçimini doğru yapmalısınız. Villa seçerken kişi sayısına göre villa büyüklüğünü ayarlayabilirsiniz. Kaç odalı villa istiyorsanız buna göre seçim yapabilirsiniz. Geniş aileler için büyük kapasiteli villa seçeneklerinde çeşitli özellikler fark yaratır. Havuz ve bahçe gibi alanların nasıl olması gerektiğine karar verebilirsiniz. Villa seçim kriterleri seçeneklerini belirleyerek tam istediğiniz özelliklerde villa kiralama yapabilirsiniz.

    Geniş Salon ve Yemek Odası

    Geniş aile villasında villanın her bölümü geniş ve ferahtır. Geniş salon ve yemek odasında dilediğiniz gibi özgürce vakit geçirebilirsiniz. Geniş yatak odası seçenekleri tüm aile için güzel odalar tutmanızı sağlar. Banyo sayısı kişi sayısına göre ayarlanabilir. Birden fazla banyo konforu artırır. Geniş yemek odası gibi geniş mekânlarda ailece bir arada güzel yemekler yiyebilirsiniz. Villadaki oda sayısını ve özelliklerini kendiniz belirleyerek rahat bir tatil için en önemli adımı atabilirsiniz.

    Havuz, Bahçe, Otopark Gibi Alanlar

    Villa dış mimarisinde göz çarpan havuz, bahçe ve otopark gibi alanların nasıl olması gerektiğine de siz karar verebilirsiniz. Nasıl bir havuz istiyorsanız o şekilde havuzu olan villa tercih edebilirsiniz. Bahçe büyüklüğünü ailenize yetecek büyüklükte tercih edebilir, ailede bulunan araç sayısına göre otopark büyüklüğünü de ayarlayabilirsiniz. Villaların dış mimari ve iç mimari özelliklerini isteklerinize göre belirleyebilirsiniz.

    Kaç Kişilik Villa Kiralanmalıdır?

    Villa kiralarken kaç kişilik olacağına villada kalacak kişi sayısına göre karar verebilirsiniz. Kişi sayısına göre oda sayısı belirleyebilirsiniz. Kaç kişilik villa kiralayacaksanız bunun bir tık üstünü seçerek daha rahat edebilirsiniz. Örneğin, 4+1 villa modelleri seçenekleri dört kişilik aileler için uygun birer villa alternatifidir. Oda sayısını kalacak kişi sayısına eşitleyerek ferah ve konforlu seçimler yapabilirsiniz.

    4+1 Villa Modelleri

    Oda sayısına göre çeşitli villa modelleri bulunur. 4+1 modeller de bunlardan biridir. 4 kişi kalacaklar için 4+1 iyi bir seçimdir. Dört kişilik aileler için 4+1 modeller ideal villa modelleridir. Daha geniş aileler daha fazla oda sayısı tercih edebilir.

    8 kişilik bir villa fotoğrafı

    6+1, 8+1 Gibi Daha Geniş Seçenekler

    Villa seçerken kişi sayısına göre oda sayısı belirlemek mümkündür. 6+1 villa seçenekleri, 6 kişilik aile ya da kalabalık gruplar için uygundur. 6 kişi villada kalacaksanız bu geniş seçeneği tercih edebilirsiniz. 8+1 villa seçenekleri, daha geniş ve kalabalık gruplar için ideal bir seçenektir. 8 kişi kalacaklar için geniş yaşam alanları sunması açısından uygun bir seçim olarak düşünülebilir.

    Çocuk Sayısına Göre Değerlendirme

    Çocuklu aileler, çocuk sayısı seçeneklerine göre de oda sayısı belirleyebilir. Çocuk sayısına göre villa genişliği hesaplanabilir. Ayrıca çocuklu aileler çocuk havuzu gibi ek villa olanakları avantajlarından da yararlanabilir. Mesela, güvenli çocuk konforu için çocuk havuzu önemli bir tercihtir. Çocuklu ailelerin rahat bir tatil yapması için çocuk havuzlu villalar gibi seçeneklerimiz de bulunur. Çocuk havuzu ve bahçe olanaklarını çocuk sayısına göre ayarlamak mümkündür.

    Aile Konforu İçin Ek Villa Olanakları

    Villada bulunan farklı olanaklar aile konforu ve keyfini artıran olanaklardır. Örneğin, jakuzi gibi ek detaylar daha lüks tercih yapılmasını sağlar. Yemek yaptırma gibi ek hizmetler de daha lüks yaşam standartları sağlar. Villada bulunan havuz, bahçe gibi olanakların ailedeki kişi sayısına uygun olması gerekir. Otopark da aynı şekilde araç sayısına göre belirlenebilir.

    12 kişilik bir villa fotoğrafı

    Çocuk Oyun Alanı ve Aktiviteler

    Çocuklar için tatilin keyfi aktiviteler yaparak çıkar. Çocukların keyifli aktiviteler yapmasını sağlayacak çocuk oyun alanı gibi alanlar villada bulunabilir. Çocuk oyun alanlı villa seçeneklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Villada ek olarak çocuklar için çocuk havuzu ve oyun alanları bulunursa çocukların tatili çok daha keyifli ve güvenli geçer. Çocuklu aileler için çocuk havuzu ve oyun alanı sunan villa seçenekleri vardır.

    Evcil Hayvan Dostu Villalar

    Tatilde patili dostlarınızdan ayrılmak istemiyorsanız evcil hayvan dostu villalar arasından seçim yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarınız sizden ayrı kaldığında mutsuz olur. Evcil hayvan dostu villa bu sorunu ortadan kaldırır. Tatilde evcil hayvanlarınızla birlikte olmanızı sağlar. Evcil hayvanlarınızdan ayrılmadan lüks villa tatili yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarınızı mutsuz etmeden tatil boyunca onlarla olmaya devam edebilirsiniz.

    Site İçinde Ortak Kullanım Alanları

    Lüks villa seçeneklerinde site içi kullanım alanları da vardır. Site içindeki ortak kullanım alanlarında keyifli aktiviteler geçirebilirsiniz. Sosyal alanlar sayesinde istediğiniz etkinliklere katılabilirsiniz. Lüks villa kiraladığınızda site içindeki ortak kullanım alanlarından özgürce yararlanabilirsiniz. Her detayda kusursuz villa tatili için en iyi villa seçeneklerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin