Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Kalkan'da Ne Nerede Yenir? Lezzet Dolu Kalkan Mekanları

    Antalya Kalkan bölgesi tatil için geziye çıkanların uğrak durağı konumunda. Bu yüzden tatile gelen kişilerin sıkça sorduğu sorulardan birisi Kalkan'da ne yenir, sorusudur. Bu soruya cevap verilebilecek birçok mekan bulunuyor çünkü Kalkan bölgesi etten, balığa, balıktan tatlıya birçok yiyecek için harika mekanlar barındırıyor. Antalya'nın Kalkan beldesi güzel manzaraya ev sahipliği yaptığı için yemeğinizi yer, içeceğinizi içerken manzaraya eşlik edebilirsiniz. Ancak dikkat! Güzel bir manzara karşısında harika yemekleri yerken iştahınız açılabilir; bizden söylemesi!

    Eşsiz Güzelliğe Sahip Kalkan'da Nerede Yemek Yenir?

    Kalkan beldesine uğradığınız takdirde burada hem gözünüzü hem de karnınızı doyurabilirsiniz. Sahip olduğu doğası ve deniziyle tatile çıkanları cezbeden bölge güzel kafeleri ve restoranlarıyla da insanları cezbediyor. Antalya'nın güzel bölgesi Kalkan'da gidebileceğiniz bazı yemek yerlerini şu şekilde sıralayabiliriz:

    • Lipsos Restaurant: Kalkan'da güzel yemek seçeneklerini arıyorsanız uğrayabileceğiniz birçok restoran var. Direkt denizi gören bir yerde yemeğinizi yemek istiyorsanız bunun için Lipsos restaurantı tercih edebilirsiniz. Kalkan'da ne yenir, sorusunun cevaplarından birisi balıktır. Restoran içerisinde çeşitli balıkları bulabilir ve deniz manzarasına karşı balığınızı yiyebilirsiniz.
    • Adam's Place: Kalkan'da nerede yenir sorusuna kahvaltı barındıran bir cevap arıyorsanız Adams Place'i tercih edebilirsiniz. Kaputaş plajına yakın bir noktada bulunan bu restoranda denizi seyrederek kahvaltınızı yapabilirsiniz. İsterseniz kahvaltınızdan sonra da plaja giderek denizde vakit geçirebilirsiniz.
    • Aubergine: Sabah, öğle veya akşam ayrı ayrı yemekler yiyerek birçok lezzeti keşfedebilirsiniz. Kalkan'da ne yenir, sorusuna akşam yemeği için Aubergine restoranında fast food tercih edilebilir. Sadece fastfood değil; çeşitli Türk yemeklerine ve balık ürünlerine de restorandan ulaşabilir ve akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Restoran Kalkan Halk plajının oldukça yakınındadır.
    • Ata Ocakbaşı: Kalkan'da ne yenir, sorusuna cevap olarak kebap ve dürüm seçeneklerini arıyorsanız bu durumda ocakbaşına gidebilirsiniz. Ata Ocakbaşı, Kalkan beldesinin merkezi konumunda bulunur. Ocakbaşında mangal, köfte, tavuk, lahmacun ve daha birçok et, tavuk ürününü tüketebilirsiniz.

    Manzarasıyla Ünlü Kalkan'da Tatlı Nerede Yenir?

    kalkan tatli nerede yenir

    Tatlıları yemeğin üstüne veya yanında bir içecekle tüketebilirsiniz. Şerbetli veya sütlü onlarca tatlı çeşidinden seçebilirsiniz. Kalkan'da çeşit çeşit tatlıları yiyebileceğiniz ve aynı zamanda manzaranın da keyfini çıkarabileceğiniz pek çok mekan bulunur. Kalkan'da ne yenir, sorusuna cevap olarak bazı tatlı yeme mekanları şöyledir;

    • Old Town Cafe: Old Town Cafe içerisinde hem birçok tatlıyı bulabilir hem de tatlılarınızın yanına güzel içecekler ekleyebilirsiniz.
    • The Junction: Kalkan Halk Plajı yakınında bulunan bu kafe içerisinde farklı lezzette tatlılara ve içeceklere ulaşabilirsiniz. Mekanın sahip olduğu manzarayla, içeceğinizi yudumlarken çevreyi izleyebilirsiniz.
    • Nur Pastanesi: The Junction kafeye oldukça yakın bulunan Nur Pastanesi baklavadan pastaya, pastadan sütlü tatlılara kadar birçok seçeneğe sahiptir. Pastane içerisinde canınızın çektiği tatlıları tüketebilirsiniz.
    • Fener Cafe: Denize oldukça yakın bir konumda bulunan Fener Cafe içerisinde dondurma, waffle gibi birçok tatlıyı yiyebilir ve isterseniz kahvaltınızı da burada yapabilirsiniz.

     Bu mekanlarda tatlınızı yedikten sonra Kalkan'ın güzel sokaklarında yürüyüşe çıkabilirsiniz.

     

    Kalkan'da Nerede Kalınır?

    Kalkan'da nerede ne yenir, sorusunun yanı sıra önemli bir diğer soruysa nerede kalınacağı. Kalkan beldesi gezebileceğiniz ve yiyip içebileceğiniz birçok alternatif sunar. Bu yüzden gezmenin tadını yeterince çıkarabilmek için güzel bir yerde konaklayabilirsiniz. Villa Reyonu, sahip olduğu villa seçenekleriyle ister çift olarak ister aile olarak kalabileceğiniz birçok yere sahiptir. Tatil boyunca sadece dışarıda gezerken veya dışarıda bir şeyler yerken değil evde kalırken de eğlenmek istiyorsanız villa tercih edebilirsiniz. Villa Reyonu aracılığıyla Kalkan bölgesinin yakınlarında beğeninizi kazanacak onlarca villa arasından dilediğinizi seçebilir ve tatil boyunca lüksün ve konforun tadını çıkarabilirsiniz.

    Daha önce Villa Reyonu aracılığıyla kiralık villada tatil deneyimi yaşayan misafirlerimiz muhteşem bir tatil deneyimi yaşıyorlar. Tamamen gerçeği yansıtan villa kiralama yaparak villaların fotoğrafları sayesinde hiçbir sürpriz yaşamadan huzurla tatilin keyfini çıkartabilir,  kendinizi evinizin konforunda gibi hissedebilirsiniz.

     

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin