villareyonuÇalışma Saatleri : 09:00 - 01:00, 09:00 - 01:00
villareyonu
    11Kasım2022

    Muğla Akbük Koyu Hakkında Her Şey, Gezi Rehberi

    Gökova Körfezi’nin incisi olan Akbük Koyu, doğal güzelliklerinin bozulmamış olması sayesinde durgun ve berrak denizi ile oldukça beğenilen bir koydur. Çevresinde yer alan tarihi kalıntıları ile tarih meraklılarına da hitap eden bir bölgedir. Doğal ortamı tertemiz havası, doğa içinde kamp kurmayı sevenler için eşsiz lokasyonlardan biridir. Muğla, birbirinden güzel koy ve plaja ev sahipliği yapmaktadır. Muğla Akbük belki de bu koylar arasında en gözde olanların başında gelmektedir. Muğla Akbük Koyu Plajı gezi rehberi yazımızda tatilinize başlamadan önce Muğla Akbük Koyu nerede, Muğla Akbük Koyu’na nasıl gidilir gibi merak edilen soruların cevabını bulacaksınız.

    Akbük Koyu Nerededir ve Nasıl Gidilir?

    Akbük son dönemlerin tatil açısından parlayan yıldızıdır. Bu sebeple de sıklıkla Akbük ile ilgili araştırma yapılır. En temel bilgi olarak Akbük nerede sorusuna, Muğla ilçesindedir şeklinde cevap verebiliriz. Gökova’nın en güzel koylarından kabul edilen Akbük Koyu, Türkiye’nin saklı cennetleri arasında gösterilir. Menteşe ilçesine bağlı Sarnıç Köyü sınırları içinde bulunan Akbük Koyu, tertemiz denizi ve görülmeye değer manzaralarıyla kiralık villa tatilini seçen misafirlerimiz için unutamayacakları bir deneyim sunar.

    Akbük Koyu çevresinde pek çok yerleşim yeri bulunur. Akbük Koyu ve plajı bağlı olduğu Sarnıç Köyü’ne sadece 10 kilometre uzaklıktadır. Bundan dolayı çevresinde bulunan civar yerleşim yerlerinden ulaşımı son derece kolaydır. Farklı rotalar üzerinden Akbük Koyu’na ve dolayısıyla Akbük plajına kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Seçebileceğiniz ilk rota Muğla, Akyaka ve Akbük güzergâhıdır. Akyaka Akbük Koyu arası kaç km diye sorulduğunda verilecek cevap 25 kilometredir. Hem güzergâhın kısa olmasından hem de yolculuk boyunca villa kiralayan misafirlerimize manzara şöleni sunmasından dolayı genellikle bu güzergâh tercih edilir. İkinci güzergâh ise Muğla, Milas, Ören ve Akbük rotasıdır.

    Daha uzun bir yol tercih etmek isteyen misafirlerimiz Kıran Dağı etekleri boyunca kıvrımlı ve virajlı yollardan geçerek Akbük Koyu ile plajına ulaşabilir. Havayolunu tercih etmek isteyenler ise Dalaman Havalimanı’ndan Akyaka’ya, Akyaka’dan da Akbük Koyuna gidebilirler.

    Hangi yolu seçtiğiniz fark etmeksizin Akbük Koyu ve plajına vardığınızda ne kadar uzun yol çektiğinizi unutup ulaştığınız doğal güzelliklerin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz. Kiraladığınız villalarımızdan kolaylıkla Akbük Koyu ve plajına ulaşım sağlayabilirsiniz.

    Yeşilin ve mavinin muhteşem birleşimine ev sahipliği yapan Akbük Koyu yıl boyunca özellikle balayı villası kiralama hizmetimizden yararlanmak isteyen misafirlerimize ev sahipliği yapar. Balayı tatilinizi unutamayacağınız romantiklikte bir atmosferde geçirmek istiyorsanız yapmanız gereken tek şey Akbük Koyu’nda bulunan villalarımızı kiralamak olacaktır. Kalabalıktan uzak ve sakin bir balayı tatili için balayı çiftlerimiz için özel olarak tasarlanmış villalarımızı kiralayarak Akbük Koyu’nun bu eşsiz güzelliklerini deneyimleyebilirsiniz.

    Muğla’da bulunan Akbük Koyu’nda yer alan fırsat villaları seçeneklerimizde konaklayarak harika bir tatil geçirebilirsiniz. Misafirlerimizin tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanan kiralık villalarımızda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ege’nin unutulmaz manzaralarına ev sahipliği yapan ve misafirlerimize doğayla iç içe vakit geçirebilecekleri bir tatil sunan Akbük Koyu - Gökova Körfezi’nin biricik incisi konumundadır.

    Muğla Akbük Koyu ve Plajı Nasıl Bir Yer?

    Akbük ile ilgili bilgi almak isteyenler sıklıklaAkbuk nerde veAkbük nereye bağlı sorularını sorarlar. Bu iki soruya Akbük Muğla ilinin Menteşe ilçesindedir şeklinde yanıt verebiliriz. Bölgede Muğla ilinin iklimi yaşanır. Muğla ilinin iklimi ise Akdeniz iklimidir. Bundan dolayı da Akbük Koyu ve plajında sıcaklık yüksek olur. Maki kaplı bölge, orman yürüyüşleri ve kamp için çok uygundur. Akbük Koyu’nda bulunan görülmesi gereken başka bir doğal güzellikse kazlardır. Aniden ortaya çıkabilirler. Ama bu durum sizi korkutmamalı. Kazları besleyerek kendinizi onlara sevdirebilirsiniz.

    Akbük Koyu ve plajı küçük çakıl taşlarından oluşur. Çok can acıtmayacak olsalar bile eğer daha konforlu bir tatil elde etmek istiyorsanız yanınızda deniz ayakkabılarınızı getirebilirsiniz. Bu sayede Akbük plajı ve denizinde daha kolay bir şekilde yürüyebilirsiniz.

    Birçok hayvana ev sahipliği yapan Muğla Akbük Koyu ve plajında kaz, balık gibi birçok hayvan görebilirsiniz. Kıran Dağı eteklerinde bulunan ve ormanlarla çevrelenmiş olan Muğla Akbük Koyu’nda kuş cıvıltıları eşliğinde güneşlenebilir ve balıklarla birlikte yüzebilirsiniz.

    Muğla Akbük Koyu ve Plajının Denizi Nasıl?

    Muğla Akbük Koyu’nun denizi sığ ve dalgasızdır. Çünkü Akbük Koyu son derece iç kısımda kalır. Akbük Koyu’nun denizinin sığ ve dalgasız olmasından dolayı denizin dibini görebilirsiniz. Hatta rengarenk balıkları seyrederek tatilinizi geçirebilirsiniz.

    Denize ilk girdiğinizde ayağınıza çakıl taşları gelebilir. Ama denizde biraz daha ilerlediğinizde çakıl taşları yerini kumlara bırakır. Akbük Koyu ve plajının denizi yaklaşık olarak 5 ile 6 metreden sonra derinleşir. Buna rağmen cam gibi olan tertemiz Akbük Koyu ve plajının denizinin habitatını görebilirsiniz.

    akbük koyu

    Akbük İtfaiye Koyu

    Havası ve doğası ile keyifli bir tatil destinasyonu olan Akbük’te keyifli tatil yaşamak isteyenler sıklıklaMuğla Akbük nereye bağlı sorusunu sorarlar. Bu soruya ise Akbük, Muğla’nın Menteşe ilçesindedir şeklinde cevap verebiliriz. Şehir merkezine yakın konumu sayesinde eşsiz doğası ve atmosferiyle kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimiz için harika bir tatil beldesidir. Şehir merkezinin tüm imkanlarını ayağınıza getiren Akbük Koyu, merkezin olumsuz özelliklerinden olan kalabalığını size yansıtmadan harika bir tatil yaşamanızda yardımcı olur.

    Akbük Koyu’nun çevresinde bulunan İtfaiye Koyu da sunduğu manzara ve aktivite olanaklarıyla Akbük Koyu’nu aratmaz. Akbük Koyu sahil yolunu takip ederek ulaşabileceğiniz İtfaiye Koyu içerisinde herhangi bir tesis bulunmaz. Bundan dolayı da daha sakin bir yapıdadır. Şehir kalabalığından kaçıp villa seçeneklerimizi kiralayan misafirlerimizin tatilleri için en uygun yerlerden olan İtfaiye Koyu’na giderek huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz.

    İtfaiye Koyu’nun adı ise olası bir orman yangınında yangını kontrol altında tutmak amacıyla itfaiyeler için ayrılan yoldan ulaşılmasından dolayı İtfaiye Koyu’dur. Bu yoldan geçtikten sonra toprak yola geldiğinizde İtfaiye Koyu’na ulaşabilmek için yürümeniz gerekir. Çünkü bu yola araçlar giremez. Sakinliğiyle meşhur olan İtfaiye Koyu’nun denizi sığ ve kumludur. Akbük Koyu’na geldiğinizde kolaylıkla İtfaiye Koyu’na da giderek huzurlu ve sakin tatilinizin biraz daha kalabalıktan uzakta geçmesini sağlayabilirsiniz.

    Akbük Koyu nerede sorusunun cevabına bakacak olursak bu bölgede iki tane Akbük vardır. Biri Aydın’da yer alan Akbük beldesi, diğeri ise bizim yazımıza konu olan Muğla ilinde yer alan Gökova Körfezi’nde bulunmaktadır. Gökova Körfezi’nin kuzeyinde yer alan koyun, güneyinde Marmaris, doğusunda Kıran, batısında ise Alatepe yer almaktadır. Kamp alanları, mesire yerleri, plajları ve konaklama imkanları açısından oldukça zengin imkanlar sunan Akbük Koyu, gezilmesi, görülmesi ve en önemlisi atmosferinin yaşanması gereken eşsiz lokasyonlardan biridir.

    Akbük Koyu’na nasıl gidilir diye araştırma yaptığınızda üç farklı güzergah üzerinden kolay bir ulaşım sağlandığını görürsünüz. Özel aracınız ile ya da araç kiralayarak gidebileceğiniz Akbük Koyu’na en çok kullanılan güzergah Akyaka - Akbük karayoludur. 25 km’lik sahil şeridinde virajlı bir yoldur. Yol boyunca eşsiz manzaralar size eşlik edecektir. İkinci ve nispeten daha kolay bir ulaşım sağlayan Ören - Akbük karayolu arası mesafe 24 km’dir. Beçin Kalesinden Gökova Körfezi’ne doğru ilerleyerek kıyı şeridini takip edip önce Ören’e daha sonra Akbük Koyu’na ulaşabilirsiniz. Üçüncü yol ise Yerleşik - Akbük karayolu yaklaşık 34 km’dir. Virajlı ve eğimli yol üzerinde köylerden ve Kıran Dağlarından geçeceksiniz. Dağ yolunda park edebileceğiniz alanlar bulunmaktadır. Mola vererek Akbük Koyu’nun müthiş manzarasına bir de tepeden bakabilirsiniz. Aracınız yoksa Akyaka’dan yıl boyunca hizmet veren dolmuşlarla Akbük Koyu’na ulaşabilirsiniz.

    Koya, havayolu ile ulaşmak isterseniz en yakın Dalaman Havalimanı bulunmaktadır. Havalimanına geldikten sonra Akyaka’dan Muğla Akbük’e konforlu bir şekilde ulaşmanız mümkündür.

    Akbük Koyu Nereye Bağlı?

    Akbük Koyu, Muğla’nın Menteşe ilçesinde yer alan Sarnıç Köyü’ne bağlıdır. Bağlı olduğu Sarnıç Köyü’ne 10 km mesafede, Muğla şehir merkezine ise 50 km uzaklıkta yer almaktadır. Konumu itibari ile çevre yerleşimlerden kolay ulaşım sağlanmaktadır. Eşsiz atmosferi ile ziyaretçilerine keyifli bir tatil imkanı sunar. Her yıl yerli ve yabancı turistler tarafından çok fazla ziyaret edilen koylardan biridir. Koy tertemiz denizi, yemyeşil ormanları, eşsiz manzaraları ile tatilde olmak isteyeceğiniz yerlerden biridir. 

    Akbük Koyu Plajı Özellikleri

    akbük koyu manzarası

    Akbük Koyu, Ege Bölgesinin en güzel koylarından biridir. Azmak Nehri’nin suları karışması ile tertemiz ve berrak bir denize sahiptir. Koyun girişinde hemen sol tarafta bir halk plajı bulunmaktadır. Cam gibi masmavi denizi, durgunluğu ile dikkat çekmektedir. Denizin ilk 5 - 6 metresinden sonra birden derinleşmektedir. Sığ bir denize sahip olması nedeni ile çocuklu aileler ve yüzmeyi bilmeyenler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Denizin dibi çok net görülebilmektedir. Yanınızda şnorkelinizi getirirseniz yüzerken küçük balıkların size eşlik ettiğini görebilirsiniz. Denizinin ılık olması avantalıyla keyifli bir şekilde yüzebilirsiniz. 

    Plajı küçük çakıllardan oluşmaktadır. Deniz ayakabılarınız ile gelmeniz canınız yanmadan konforlu bir şekilde plajda yürümeniz için önemlidir. Koyun bazı yerlerin deniz kestaneleri olduğu için biraz dikkatli olmanızda fayda vardır. Plajda giyinme kabinleri, duş ve tuvalet imkanları sunulmaktadır. Şezlong ve şemsiye kiralamak için yan tarafındaki özel işletmelerin olduğu yerlerden yararlanabilirsiniz. Kendi sandalye ve şemsiyelerinizi getirerek de plajın keyfini çıkarabilirsiniz.

    Mavi bayrak sahibi olan plajda birçok farklı su sporu yapabileceğiniz aktivite bulunmaktadır. Şehirden uzakta, sakin ve huzurlu bir atmosferde eğlenceli ve keyifli bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Yeşilin ve mavinin oluşturduğu huzurlu doğası ile yıl boyunca günübirlik ziyaretçilerin popüler duraklarından biridir.  

    Akbük Koyu ve Plajı’nda Neler Yapılır? 

    Akbük nerde sorusunun cevabı Muğla’nın ünlü doğal güzelliklerinden biri olan Akbük Koyu, birçok aktivite imkânı sunar. Çevresi tamamen ormanlık ağaçlarla kaplı olan Akbük Koyu, oksijen açısından zengindir. Kiralık yazlık villa seçeneklerimizde konaklayan misafirlerimizin yapabilecekleri birden fazla aktiviteye eşlik edecek olan Akbük Koyu’nun yeşilin ve mavinin birleşiminden oluşan büyüleyici destinasyonu sayesinde tatiliniz bir başka geçer.

    Akbük Koyu’nda yapabileceğiniz ilk aktivite kuşkusuz tatil denildiğinde ilk akla gelen aktivitelerden olan yüzmedir. Akbük Koyu’nun çevresinde misafirlerimizin kendilerine eşsiz bir deneyim sunacak olan birçok plaj ve sahil bulunur. Bu plaj ve sahiller arasında en ünlüsü ise Akbük Koyu Halk Plajı’dır.

    Denizinin dalgasız ve sığ olmasından dolayı çocuklu aileler de gönül rahatlığıyla Akbük Koyu plajları veya sahillerinde tatillerinin keyfini doyasıya çıkarabilirler.

    Akbük Koyu, şnorkelli dalışlar için de uygundur. Ayrıca Akbük Koyu ve plajında paddleboard ve kano da yapabilirsiniz.

    Akbük Koyu’nun çevresi ormanlarla kaplı olduğundan dolayı doğa yürüyüşleri de misafirlerimizin tercih edebileceği aktivitelerdendir.

    Fotoğraf çekmekten hoşlanan misafirlerimiz için de eşsiz manzaraları ve doğal güzellikleriyle Akbük Koyu harika bir yerdir. Bu muazzam manzaraların fotoğraflarını çekerek anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz.

    Akbük Koyu ve plajı su sporları yapmak isteyenlerin de ilk tercih ettiği yerlerdendir. Çünkü Akbük plajı su sporları için de elverişlidir. Hem yelken hem de kürek sporuyla uğraşanlar çoğunlukla bu koyu tercih ederler.

    Tekneyle gezintiye çıkmak isteyen misafirlerimiz Akyaka Akbük Plajı, Sedir Adası ve Çınar Plajı’na gidebilirler. Balayı çiftlerimize romantik dakikalar yaşatacak olan Sakartepe Seyir Terası’ndan gün batımını izleyebilirsiniz.

    Sakinliğiyle meşhur olan Muğla Akbük Koyu’nda yoga da yapabilirsiniz. İç huzur için iyi gelen yoga ve meditasyon aktivitelerini doğayla iç içe ve kalabalıktan uzak bir yer olan Muğla Akbük Koyu ve plajında yaparak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir ve tatilin size sunduğu tüm her şeyden %100 verim elde edebilirsiniz.

    Akbük Koyu, tatil beklentinizi sonuna kadar karşılar. Koyda eğlenmek için yapabileceğiniz çeşitli aktivite fırsatları vardır. Öncelikle masmavi tertemiz denizde yüzmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Rengarenk balıklar arasında bir akvaryumun içindeymiş gibi deniz gözlüğünüz ile çok rahat yüzebilirsiniz. Dalgasız ve sakin denizindepaddle board yapabilirsiniz. Son yıllarda popülerleşen deniz kanosu kiralayarak manzara eşliğinde koyu keşfedebilirsiniz. Yelken ve kürek de Akbük Koyu’nda yapabileceğiniz su sporları arasındadır.

    Koyda kamp alanlarında kamp kurarak doğanın içinde dingin bir gün geçirebilirsiniz. Yemyeşil ormanların içinde doğa yürüyüşlerinde çıkabilirsiniz. Akbük Koyu arkasında kısmında kalan denizi sığ ve kum olan İtfaiye Koyu’nu ziyaret edebilir, burada da keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Eşsiz manzaraları ile Akbük Koyu, bol bol fotoğraf çekebilmeniz için uygun koşullara sahiptir. Tekne turları ile Gökova Körfezi’nin diğer koylarını ziyaret edebilirsiniz. Koya yakın olan Akyaka gezisi yaparak ve Azmak Nehri tekne turuna katılarak yakın çevreyi de gün içinde rahatlıkla gezebilirsiniz.

    Akbük Koyu ve Plajının Eksi Yönleri

    Akbük Koyu ve plajı harika manzarası ve doğal güzellikleriyle misafirlerimizi büyüler. Tabi, Akbük Koyu’nun ve plajının birkaç eksik yönü bulunur. Bunlardan biri deniz kestaneleridir. Koyda ya da koyun plajında yüzerken denizin sığ kısımlarında dikkatli olmalısınız. Çünkü koyda bulunan denizin sığ kısımlarında deniz kestaneleri bulunur ve bu deniz kestaneleri siz yüzerken ayağınıza batabilir.

    Küçük ve kişiden kişiye değişebilecek eksi yönler olarak kabul edebileceğimiz Muğla Akbük Koyu’nun bu yönlerini kendi yöntemlerinizle bertaraf edebilirsiniz. Eşsiz doğal manzaralarının ve sakin yapısının yanında bu eksik yönler gözden çıkarılabilecek şeylerdir.

    Muğla Aybük Koyu ve Plajında Dikkat Edilmesi Gerekenler

    Cennetten bir köşe gibi görünen Akbük Muğla ilinin Menteşe ilçesine bağlıdır. Marmaris ve Gökova gibi birden fazla tatil beldesine yakın olmasından dolayı da oradaki birçok imkana villalarımızda konaklayan misafirlerimiz de sahip olur. Akbük Koyu, Muğla merkezine 48 km mesafede olmasından dolayı da merkezdeki tüm imkanları kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimizin ayağına getirir.

    Ayrıca Akbük Koyu 1000 metre yüksekliğe sahip olan Kıran Dağı’nın eteklerinde bulunur. Sakız ağaçlarıyla ünlenen Akbük Koyu birinci derece doğal sit alanıdır. İçindeki tüm yaşamı görebileceğiniz berrak deniziyle ve çakıl taşlarıyla birlikte Akbük Koyu villa kiralama yoluyla tatil yapmak isteyen ve kalabalıktan uzakta sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyen herkesin ilk tercih edeceği yerlerden biridir.

    Akbük plajı Akyaka bölgesine yakın olduğundan dolayı kolaylıkla Akyaka’ya ulaşabilirsiniz. Akyaka’ya ulaştığınızda da eğer tarih seviyorsanız gidebileceğiniz yerlerin başında Lydma Antik Kenti gelir.

    Bütün bu güzelliklerle ve imkanlarla birlikte huzurlu, sakin ve sevdiklerinizle birlikte bir tatil geçirmek isteyen herkes Akbük Koyu’na gelmesi ve bu eşsiz manzarayla karşılaşması gerekir. Bu doğal güzelliklerin arasında bir tatil deneyimi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.  Birbirinden farklı seçeneklerden sitemizin filtreleme özelliğini kullanarak kendinize en uygun olan kiralık villamızı seçebilirsiniz. Sonrasında tatil için kendinize, sevdiklerinize, ailenize ve arkadaşlarınıza unutulmaz bir tatil hediye edebilirsiniz.

    Akbük Koyu Plajı Girişi Ücretli Mi?

    Akbük Koyu Plajı giriş ücreti yoktur. Otopark için cüzi miktarda bir ücret alınmaktadır. Ancak içerideki kamp alanlarını kullanacağınızı belirttiğinizde otopark ücreti de ödemiyorsunuz. Koyda halk plajının yanında bulunan işletmelerin otoparkları da ücretlidir. Bu işletmelerin bulunduğu yerden denize girmek isterseniz şezlong ve şemsiye kiralayabilirsiniz.

    Akbük Koyu Kamp Yerleri

    Akbük Koyu kamp yerleri açısından Muğla’daki en güzel koylardan biridir. Bölge sit alanı olduğu için imara izin verilmemektedir. Böylece eşsiz doğası bozulmadan her neslin görebileceği güzellikte devam etmektedir. Kalabalıktan izole ortamında doğa tatilini keyifle yaşayabileceğiniz bir yerdir. Camping alanı konusunda çok iyi bir durumda olan koyda her bütçeye göre uygun fiyatlı yerler bulunmaktadır. 

    Koyda bireysel olarak gidip kamp kurmanız yasaktır. Çadır kurmak için koyda bulunan camping işletmelerinden birini kullanmanız gerekmektedir. Akbük Koyu kamp yerleri arasında bulunan Azmakbaşı Camping, Akbük Eses Camping, Kozalakbük Çadır ve Karavan Kampı, Su Camping, Yavansu Çiftliği, Fullmoon Akbük Camping gibi birçok alternatiften birini tercih edebilirsiniz. Bu kamp alanlarında elektrik, duş ve tuvalet gibi imkanlar sunulmaktadır. Kendi çadırınızı kullanabileceğiniz gibi işletmelerden de çadır temin ederek kamp yapabilirsiniz.

    Akbük Koyu Yeme İçme

    Akbük Koyu yeme içme konusunda sıkıntı yaşamayacağınız bir yerdir. Gün içerisinde acıktığınız zaman balık restoranlarında bölgeden çıkan taze balıkları ve deniz ürünlerini afiyetle yiyebilirsiniz. Deniz kıyısında yer alan restoranlar ara sokaklarda olanlara göre biraz daha pahalıdır. Ayrıca kıyıya yanaşan balıkçı teknelerinden taze taze istediğiniz balığı satın alarak bu restoranlarda da ücret karşılığında pişirtme imkanınız da bulunmaktadır. 

    Akbük Koyu’nda balık haricinde yiyebileceğiniz alternatif yemekler de bulabilirsiniz. Denizden çıktığınızda Akbük Koyu köylerinde yöresel gözleme yapan kadınların yaptığı lezzetli gözlemelerin tadına bakabilirsiniz. Yerel marketlerde satılan bölgeye has içeceklerden olan Bodrum Mandalina Gazozu, Goca Moğla Gazozu ve Gara Gazozunu içebilirsiniz. Plajların vazgeçilmezi taze haşlanmış sütlü mısır da yiyebileceğiniz yiyeceklerdendir.   

    Akbük Koyu’na Yakın Nerede Konaklanır?

    akbük koyuna yakın konaklanacak yer

    Muğla Akbük konaklama seçenekleri arasında pansiyonlar, bungalovlar ve kamp yerleri bulunmaktadır. Akbük Koyu konaklama yerleri açısından özel ve lüks bir tatil imkanı veren kiralık villalar daha konforludur. En güzel ve modern villaların bir arada bulunduğu  Muğla kiralık villa  seçenekleri size en özel lokasyonlarda huzurlu tatil olanağı sunar.Muğla’nın en güzel tatil beldelerin yer alan villalar tatiliniz boyunca keyifli günler geçirebileceğiniz sakin ve dingin bir ortamda bütün stresinizi, yorgunluğunuzu geride bırakacaksınız.

    Fethiye, Ölüdeniz, Çalış, Kayaköy, Hisarönü ve Ovacık kiralık villaların bulunduğu tatil beldelerindendir. Doğa ve deniz manzaralı, merkeze ve alışveriş yerlerine yakın konumda, korunaklı bahçeye sahip, özel havuzlu villalar rahatınız için özenle tasarlanmıştır. Her kesimden insanın zevkine ve bütçesine hitap eden balayı villası, muhafazakar villa, evcil hayvan izinli villa, çocuk havuzlu villa, ısıtmalı havuzlu villa, jakuzili ve lüks villalar gibi birçok farklı konseptteki seçenekler kusursuz ve huzurlu bir tatil deneyimi yaşamanıza imkan tanır.

    Güvenilir ve kaliteli hizmet sunan Villa Reyonu cazip fiyat aralıkları ile kiralık villa konusunda doğru adrestir. Güler yüzlü ve tecrübeli personeli ile sorunsuz bir tatil geçirmeniz için hizmet verir. Tatilinizde villa kiralamak istiyorsanız Villa Reyonu adresini ziyaret ederek erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilir, villaların ayrıntılarını inceleyebilirsiniz

    Daha önce Villa Reyonu aracılığıyla kiralık villada tatil deneyimi yaşayan misafirlerimiz muhteşem bir tatil deneyimi yaşıyorlar. Tamamen gerçeği yansıtan villa kiralama yaparak villaların fotoğrafları sayesinde hiçbir sürpriz yaşamadan huzurla tatilin keyfini çıkartabilir,  kendinizi evinizin konforunda gibi hissedebilirsiniz.


    Oluşturulma Tarihi : 11.11.2022 16:00:05

    Son Güncellenme Tarihi : 7.02.2024 18:26:06

    Genel
    Hemen Ara!
    WhatsApp Destek!
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    REZERVASYON DETAYLARI
    Konaklama Tutarı :
    Elektirik Ücreti :
    Temizlik Ücreti :
    Isıtma Ücreti :
    ÖDEME PLANI
    Ön Ödeme :
    Girişte Kalan :
    Toplam Tutar :
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin