Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Ölüdeniz Plajı Gezisi: Berrak Suların ve Altın Kumların Tadını Çıkarın

    Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en etkileyici plajları arasında yer alan Ölüdeniz’de altın rengi kumlar ayaklarınızın altına serilir. Kartpostalı andıran bir manzara sunan Ölüdeniz Plajı turkuaz ve mavinin tonlarıyla buluşan berrak deniziyle dikkat çeker. Ölüdeniz’de keyifli ve unutulmaz vakitler geçirmek için villa kiralamayı tercih edebilirsiniz. Bu şekilde de Ölüdeniz’in harika plaj keyfini doyasıya yaşayarsınız.

    Ölüdeniz'de Deniz ve Güneşin Tadı: Plajın Keşfi

    Ölüdeniz; deniz, kum ve güneş üçlüsünü en kaliteli şekilde yaşamanızı sağlayacak olanaklar sunar. Ölüdeniz’de gün doğumu ve günbatımını seyrederek efsane manzaralara tanıklık edebilirsiniz. Günün her saati Ölüdeniz’in harika plajında unutulmaz manzaralar yakalamak mümkündür. Ölüdeniz’de güneşin ve denizin keyfini sonuna kadar çıkarmak için plaja yakın lokasyonda villa kiralamayı düşünebilirsiniz. Sitemizden Ölüdeniz kiralık villa seçeneklerine kolay şekilde ulaşabilir, avantajlı fiyat olanaklarından yararlanabilirsiniz.

    Belcekız Plajı: Ölüdeniz'in İncisi

    Babadağ’ın gölgesinde konumlanan Belcekız Plajı, tekne turlarının hareket noktasıdır. Bu noktaya günün her saati teknelerin yanaştığını görmek mümkündür. Belcekız Plajı’nda çok çeşitli su sporları yapılabilir. Yelken, sörf, jet ski gibi keyifli ve bol adrenalinli spor aktivitelerini bu plajda gerçekleştirebilir ya da Babadağ’a çıkıp yamaç paraşütü de yapabilirsiniz. Dilerseniz de tekne turu ile Kelebekler Vadisi’ne gidebilirsiniz. Tüm bu keyifli aktiviteleri Belcekız Plajı’na yakın lokasyonda villa kiralayarak yapabilirsiniz.

    belcekız plajında güneşli bir gün

    Adrenalin ve Eğlence: Ölüdeniz'de Yapılacak Aktiviteler

    Ölüdeniz denilince ilk akla gelen aktivitelerden birisi yamaç paraşütüdür. Ölüdeniz’de farklı bir deneyim yaşamak istiyorsanız yamaç paraşütü ile Babadağ’dan atlamayı denemelisiniz. Sörf yapmak için de Ölüdeniz popüler tercihler arasında yer alır. Likya Yolu’nu yürümeyi denmek de oldukça heyecanlı bir macera olabilir. Jeep safari ile doğanın zorlu yollarında unutulmaz manzaralara tanıklık edebilirsiniz. Ayrıca Ölüdeniz’e gitmişken tekne turu yapmadan da dönmemelisiniz.

    Yamaç Paraşütü: Ölüdeniz'in Gökyüzünden Muhteşem Manzarası

    Ölüdeniz’deki en popüler aktivite yamaç paraşütü yapmaktır. Yamaç paraşütü hayatınızda hiç yaşamadığınız bir deneyim sunar. Gökyüzünde kuşlar gibi süzülerek muhteşem manzaraların tadını çıkarırken bulutlara dokunabilirsiniz. Ölüdeniz’de yamaç paraşütü yapmak için birçok farklı nokta bulunur. Profesyonel eğitmenlerle birlikte isteyen herkes yamaç paraşütü yapabilir. Ölüdeniz’i gökyüzünden seyrederken bulutların şarkılarını dinleyebilirsiniz.

    yamaç paraşütü ölüdenizin en ünlü aktivitelerindendir

    Ölüdeniz Bölgesinde Gezilecek Tarihi ve Doğal Güzellikler

    Ölüdeniz’den tekne turu ile birbirinden güzel koyu ziyaret etmek mümkündür. Kelebekler Vadisi gibi koylar en popüler ziyaret noktaları arasında yer alır. Kayaköy, Gemile Koyu, Şövalye Adası, Likya Yolu, Tlos Antik Kenti, Ölüdeniz çevresinde gezebileceğiniz başlıca doğal ve tarihi zenginlikler arasında yer alır. Saklıkent Kanyonu mutlaka görülmesi gereken doğal harikalarından biridir. Unutulmaz bir tatil için Ölüdeniz çevresinde doğal ve tarihi zenginlikleri keşfedebilirsiniz. Ölüdeniz’de konforlu ve lüks villa kiralayarak tatil planınızı en iyi şekilde yapabilirsiniz. Ölüdeniz’de en iyi lokasyonlardaki villa seçeneklerine avantajlı fiyatlarla sitemizden ulaşabilirsiniz. Villa Reyonu olarak Ölüdeniz tatilinizi kusursuz planlamanızı sağlayacak villa kiralama olanakları sunuyoruz. Fethiye kiralık villa seçeneklerini sitemizden görebilir, indirim ve kampanya fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

    Kelebekler Vadisi: Doğanın Saklı Cenneti

    Ölüdeniz’den tekne turu ile gidebileceğiniz Kelebekler Vadisi büyüleyici güzellikteki koylardan biridir. 80’den fazla farklı kelebek türüne ev sahipliği yapan bu vadi aynı zamanda da birinci dereceden sit alanıdır. Kelebekler Vadisi’nin etrafı 350 metreye ulaşan sarp kayalıklarla çevrilir. Manzara noktasından vadinin büyüleyici güzelliğini seyretmek mümkündür. Vadideki kelebekleri görmek istiyorsanız vadiye bahar aylarında gitmelisiniz.

    kelebekler vadisinin tepeden çekilmiş bir fotoğrafı

    Ölüdeniz'de Konaklama: En İyi Oteller ve Bütçe Dostu Seçenekler

    Ölüdeniz’de butik otelden kamp alanlarına kadar çok çeşitli konaklama seçenekleri vardır. Ölüdeniz manzarasını en iyi sunan konaklama seçeneği ise manzaralı villa kiralamaktır. Bu harika beldede oldukça ekonomik fiyatlara lüks ve konforlu villa kiralayabilirsiniz. Güvenilir ve avantajlı olanaklarla Ölüdeniz’den villa kiralamak için sitemizde sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. Erken rezervasyon ile tam istediğiniz özelliklerde villa tercihi yaparken bütçe dostu fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

    Butik Oteller ve Ailece Kalınabilecek Yerler

    Ölüdeniz’de lokasyon olarak farklı noktalarda birçok butik otel seçeneği bulunur. Ailenizle birlikte tatil yapacaksanız daha geniş konaklama alanına ihtiyacınız olacaktır. Geniş aile villaları aile tatili için en konforlu olanakları sunar. Çocukları olan ailelere yönelik olarak çocuk havuzlu lüks villa seçenekleri de vardır. Tüm aileyi mutlu edecek konaklama tercihi yapmak istiyorsanız Ölüdeniz aile villası seçeneklerine göz atmanız yeterlidir.

    Ölüdeniz'de Lezzet Durakları: En İyi Lokanta ve Kafeler

    Ölüdeniz sahil şeridinde birçok farklı restoran ve kafe seçeneği bulunur. Barruca Restoran, İncir Restoran, Hilmi Restoran, Yengeç Restoran, Cinbal Kebap, Girida Port Ölüdeniz’de tercih edebileceğiniz kaliteli restoran seçenekleri arasında yer alır. Yengeç dolması ve ahtapot ızgarası gibi deniz ürünlerini deneyerek tatilinize lezzet katabilirsiniz.

    Ölüdeniz Yöresel Mutfağı ve Popüler Mekânlar

    Ölüdeniz zengin mutfağıyla lezzetli deneyimler sunar. Ölemeç çorbası, leğen böreği, sılcan otu kavurması, sarı ot kavurması, et kapama gibi yöresel lezzetler Ölüdeniz’de denemeniz gereken lezzetler arasında yer alır. İnci Restoran, Gözde Restoran, Palm Tree gibi restoranlar Ölüdeniz’in popüler restoranları olarak öne çıkar. Villa tatilini tercih ederseniz Ölüdeniz’in yerel pazarlarından alışveriş yaparak sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

    ölüdenizde en meşhur yemeklerden birisi gözlemedir

    Ölüdeniz Tatili İçin Pratik İpuçları

    Ölüdeniz tatilinizi planlarken her şeyden önce konaklamayı en iyi şekilde ayarlamalısınız. Erken rezervasyonla lüks ve konforlu villa tercihi yaparken ekonomik fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Ölüdeniz’de keyifli bir tatil geçirmek için denize yakın konumda villa kiralayabilirsiniz.

    Ulaşım: Ölüdeniz'e Geliş ve Bölgede Gezme Yolları

    Dalaman Havalimanı ile Ölüdeniz arasında 55 kilometrelik bir mesafe vardır. Fethiye’den Ölüdeniz’e dolmuş kullanarak gidilebilir. Ölüdeniz’e istediğiniz şehirden karayolu ile de gelebilirsiniz. Ölüdeniz’in güzelliklerini en iyi şekilde keşfedebilmek için bölgeyi gezerken aracınız olması iyi olur. Ölüdeniz etrafındaki koyları gezmek için ise tekne turlarına katılabilirsiniz. Araçla İstanbul’dan Ölüdeniz’e gitmek yaklaşık olarak 11 saat 30 dakika sürer.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Dolu
    Ödeme Bekliyor
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin