Favoriler
logo
    HesabımHesabım

    Özel Günleriniz İçin Villalarda Kutlama Alternatifleri

    Alternatif olanaklar sunan lüks villalar etkinlikler ve kutlamalar için ideal mekân seçenekleridir. Düğünler, doğum günleri, partiler ya da iş etkinlikleri gibi etkinlikler için farklı villa seçenekleri değerlendirilebilir. Çeşitli kutlama alternatifleri hayatın en eğlenceli anlarını biriktirmek için fırsatlar sunar. Özel günlerde en özel mekânları tercih etmek isteriz. En özel mekânlar konfor, lüks ve estetik olarak etkinlikteki misafirleri memnun etmelidir. Lüks villalar her açıdan bir etkinliği mükemmel şekilde planlamanızı sağlar. Villa Reyonu olarak keyfinizle vakit geçirebileceğiniz, lüks imkanlar sunan villalara uygun fiyat avantajlarıyla ulaşmanıza olanak veriyoruz. Geniş villa ve hizmet seçeneklerimizle sorunsuz ve güvenilir villa tatiline bizimle ulaşırsınız.

    Düğün için Şık Villaların Sunduğu İmkânlar

    Hayatınızın en önemli anılarını biriktirdiğiniz düğünlerde kendi masalınızı yaşamak istersiniz. Masal gibi bir düğün için masal gibi bir atmosfer gerekir. Lüks villalar şık detaylarla masal gibi bir atmosfer yaratmanızı sağlar. Düğün villaları düğün atmosferi için özel olarak tasarlanır. Düğün konseptine göre her detay planlanır. Personelde, dekorasyona kadar her detayda çiftin mutluluğu gözetilir. Misafirlerin unutamayacağı bir düğün yaşaması için lüks villadan daha iyi bir mekan düşünülemez. Düğün villalarında dekorasyon, personel gibi hizmetler bulunur. Düğün konseptine göre hizmetler değişebilir. Yemek,i pasta gibi planlamalar yapılabilir. Düğün için kullanabileceğiniz kiralık villa seçenekleri alternatiflerine sitemizden ulaşabilir, güvenle ve uygun fiyat avantajlarıyla kiralayabilirsiniz.

    Doğum Günü Partisi İçin Villalarda Planlama

    Her doğum günü partisi kişiye özel planlama gerektirir. Dekorasyon ve diğer hizmetler doğum günü konseptine göre ayarlanır. Doğum günü sürpriz doğum günü de olabilir. Lüks villada doğum günü kutlamak her halükarda unutulmazdır. Doğum günü partisi planlama sürecinde lüks villa partinin odağı olur. Lüks villa herşeyi bambaşka planlamanızı sağlar. Unutulmaz anılar biriktirebileceğiniz bir atmosfer oluşur. Doğum günü pastası deniz manzarası eşliğinde kesilebilir. Deniz manzaralı doğum günü villaları unutulmaz doğum günlerinin adresidir. Doğum günü konseptine göre farklı planlamalar yapılabilir. Konsepte göre dekorasyon ve diğer detaylar ayarlanabilir. Doğum günü villaları doğum günleri için özel tasarlanan villa seçenekleridir. Doğum günü planlarken lüks villada planlayarak harika bir partiye imza atabilirsiniz.

    Villa Davetiyle Unutulmaz Anılar Biriktirin

    Villada davet vererek hem kendiniz hem de misafirleriniz için unutulmaz anlar yaratabilirsiniz. Villa daveti asla unutamayacağınız özel bir gün geçirmenizi sağlar. İş yemekleri, iş etkinlikleri için villa daveti prestij göstergesidir. Sosyal davetler de prestijinizi arttırabilir. Unutulmaz anılar biriktirmek için lüks villada özel davet verebilirsiniz. Villada verdiğiniz daveti belli bir konsepte olarak hazırlayabilirsiniz. İkramlardan dekorasyona kadar her detayda villa kiralama hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Villayı kiralayarak kendi partinizi verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirmek için havuz başı partileri düzenleyebilirsiniz. Lüks villada davet vermek hayat boyu unutamayacağınız anılar biriktirmenizi sağlar. Villada davet vererek iş hayatında da prestijinizi artırabilirsiniz.

    balayı için özenle süslenmiş bir jakuzi

    Özel Gün Pastası Süsleme için Villa Mutfağı

    Özel günlerde ikramlar da özel olmalıdır. Lüks villada mutfak profesyoneldir. Özel gün pastaları mutfakta özel şekilde süslenir. Sanatsal bir görünümle sunumu yapılır. Görenleri şaşırtacak pasta süsleme hizmeti de verilir. Hazırlık ve sunum için işinin profesyoneli ekip çalışır. Özel gün pastasını mükemmel şekilde sunmak için mutfak personelinden yardım alabilirsiniz. Pasta gibi diğer her şeyin sunumunda profesyonel mutfak hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

    Villa mutfağı ihtiyacınız olan tüm imkanları sunan bir yer konumundadır. Lüks villada özel gün davetinde profesyonel mutfak ekibi size destek olur. Yemek verilecekse yemekler profesyonel aşçılar tarafından yapılabilir. Her şeyin mükemmel olması için her detayda profesyonel destek alabilirsiniz. Pasta, yemek, içki servislerinde lüks villaya yakışır hizmetlerden yararlanabilirsiniz. En iyi sunumları profesyonel hizmetle sağlayabilirsiniz.

    Havuz Başında Eğlenceli Doğum Günü Partileri

    Lüks villada havuz başı partileri unutulmaz partilerdir. Filmlerdeki gibi şahane bir atmosfer yaratılabilir. Havuz başında doğum günü partisi lüks yaşam detayları sonuna kadar yaşama imkanı sunar. Havuzda yüzmek isteyenler havuzda yüzebilir. Havuz başında eğlenceli partiler için köpük gibi alternatif eğlence olanaklarından yararlanmak mümkündür. Doğum gününü unutulmaz kılacak havuz başı partilerinde çeşitli hizmetler profesyonel villa hizmetleri olarak alınabilir. Profesyonel villa hizmetlerinde pastayı profesyonel aşçıya yaptırmak da yer alır. İçkiler de profesyoneller tarafından hazırlanabilir. Dj eşliğinde müzik dinlenebilir. Dans edilebilir. Her anı eğlence dolu lüks villa havuz başı partilerinde tüm hizmetleri profesyonellerden alabilirsiniz. İçki, müzik, pasta gibi detayları sizler için profesyoneller hazırlar.

    Villalarda Özel Etkinlik Düzenleme Kılavuzu

    Villada özel etkinlik düzenleyecekseniz öncelikle etkinlik konseptini belirlemelisiniz. Diyelim ki bir düğün düzenlemek istiyorsunuz. Düğünün renkleri, dekorasyonu, pastası hepsi uyumlu bir konseptte olmalıdır.  Mesela, konseptinizi bahar düğünü olarak belirleyebilirsiniz. Lüks villada özel etkinlik düzenlemek için etkinliğin detaylarını planlamak önemlidir. Bir doğum günü partisi ise partide neler olacak bilmek gerekir. Örneğin; DJ ya da barmen gibi hizmetlerden yararlanacaksanız bunları belirtmelisiniz. Etkinliğin detaylarını planlayarak hizmet almayı kolaylaştırabilirsiniz. Pasta istiyor musunuz veya pasta nasıl olacak gibi detayları düşünmelisiniz. İnce detayları atlamadan etkinlik planı yapmalısınız. Villada özel etkinlik planlarken villa hizmetlerinden hangilerinden yararlanmak istediğinize de karar vermelisiniz. Profesyonel mutfak hizmetleri gibi hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Her detayı iyice planlayarak her detay için ayrı hizmet alabilirsiniz.

    Misafirleriniz İçin Konaklama Seçenekleri

    Lüks villa etkinliklerinde misafirler için konaklama seçenekleri de sunulur. Etkinlik sonrası villada konaklama yapmak mümkündür. Geniş kapasiteli villalarda isteyen misafirler konaklayabilir. Etkinliklerde içki tüketimi söz konusu olabilir. Böyle durumlarda villada kalmak isteyenlerin sayısı artabilir. Bu nedenle villa kiralarken geniş kapasiteli olmasına dikkat etmek gerekir. Çok sayıda odası olan geniş kapasiteli villalarda misafirler kolaylıkla ve konforla ağırlanabilir. Misafirlerin villanın keyfini sonuna kadar çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Villada konaklamak isteyen misafirler çok konforlu şekilde villada kalabilir. Unutulmaz etkinlikleri lüks konaklama ile tamamlamak mümkündür. Özel etkinlikler için lüks villa kiralayarak misafirleri her açıdan memnun etme kapasitesine sahip olabilirsiniz. İstediğiniz etkinlik için istediğiniz hizmetlerle birlikte etkinlik villası kiralayabilirsiniz.

    Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
    ×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
    Menü
    İdeal Villanı BulYENİ
    ×REZERVASYON OLUŞTUR
    Tarihler Müsait
    Giriş Saati :Çıkış Saati :
    • Temizlik Ücreti
    • İndirim
    • İndirim
    • Ön Ödeme
    • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
    Toplam
    ×
    UYGUNLUK TAKVİMİ
    Müsait
    Opsiyon
    Dolu Günler
    Giriş-Çıkış
    Özellik
    Tıklayın Sizi Arayalım
    Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
    x
    Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

    Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin