Favoriler

Skydiving - Paraşütle Atlama

Skydiving; paraşütle atlama, serbest paraşüt veya gökyüzü dalışı olarak bilinen eğlence sporu, tarihi çok eski dönemlere dayanan bir spor türüdür. Bu kadar eski bir spor türü olmasına rağmen Türkiye’de daha yeni popülerleşmeye başlamıştır. Profesyonel ya da amatör olarak yapılabilir. Hem profesyonel hem de amatör sporseverler birçok farklı ülkeden paraşütle atlama etkinliklerine katılmak için her sene binlerce kilometre uzaktan gelirler. Dünyayı en tepeden görmek isteyenlerin tercih ettiği sporların başında gelen paraşütle atlama gerekli ekipmanların varlığında kolaylıkla öğrenilebilir.

Skydiving, sporcuların kabul edilen belirli bir yüksekliğe çıkarak o yükseklikten belli ekipmanlarla aşağıya atladıkları bir spordur. Sporcular paraşüt adı verilen bir kumaş yardımıyla o kadar yükseklikten aşağıya güvenli bir şekilde inerler.

Paraşüt atlama, sıklıkla paragliding yani yamaç paraşütü ile karıştırılır. Yamaç paraşütü yapacak olan sporcuların pilotaj bilgisine hâkim olması gerekirken paraşütle atlama yapmak için pilotaj bilgisine ihtiyaç yoktur.

Web sitemizden kiralık yazlık villa çeşitleri seçeneklerimiz size ve sevdiklerinize en uygun olan villamızı seçerek kiralayabilirsiniz. Bu sayede adrenalinin kollarına kendinizi atabileceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Tüm villalarımız misafirlerimizin her ihtiyacı düşünülerek tasarlanır. Bundan dolayı sizin yapmanız gereken tek şey villamızı kiralamak ve nerede paraşüt atlayışı yapmak istediğinizin seçilmesidir.

Tatillerinizde sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız ve artık sevdiklerinizle birlikte daha farklı aktivitelerde bulunmak istiyorsanız o zaman kendinizi adrenalinin doruklarında hissedebileceğiniz bir aktivite olan paraşütle atlamayı deneyebilirsiniz. Bu sayede hem dünyayı en tepeden havada sakince süzülürken izleyebilirsiniz hem de hayatınızda kendinize muhteşem bir deneyim sunabilirsiniz. Daha farklı heyecan arayışındaysanız paraşütle atlamayı deneyebilirsiniz. Uçaktan paraşütle atlama yaparak adrenalinin doruklarında gezebilirsiniz.

Skydiving Nedir?

Paraşütle atlama olarak Türkçeye çevrilen skydiving, adrenalini seven herkesin yapabileceği bir spordur. Yamaç paraşütünden farklı olarak ayrıca pilotaj bilgisine sahip olunmasına gerek yoktur.

Çeşitli hava araçlarından atlayarak serbest düşüş yapılması şeklinde gerçekleşen paraşütle atlama sporunda sporcular paraşütlerini açarak güvenli bir şekilde yere inişlerini sağlarlar. Bu sebepten dolayı paraşütle atlama sporuna gökyüzü dalışı da denir.

Özel kıyafetinde bulunan paraşüt sayesinde paraşütle atlama yapan sporcular yavaş bir şekilde yere inerler. Uçaktan atlama sporu olarak da tanımlanabilecek olan paraşütle atlamada hava aracından atlayışla paraşütün açılması arasında geçen süreye serbest düşüş adı verilir. Atlanılan yüksekliğe göre serbest düşüş yapmadan paraşütün açılması da gerekebilir.

Yüksek adrenalin vadeden sporlardan biri olarak tanımlanabilecek paraşütle atlama sporu güvenli ekipmanların kullanıldığı sürece herkes tarafından yapılabilir. Paraşütle atlama sporunu yerinde ve en güzel manzaralarda yapmak için web sitemize girerek kendinize ve sevdiklerinize en uygun olan villalarımızdan birini seçebilirsiniz. Paraşütle atlama yapacağınız yerde hem kendinize hem de sevdiklerinize çok güzel bir tatil sunabilirsiniz.

fethiye ölüdeniz paraşütle atlanırken manzara

Skydiving Ne Zaman Yapılır?

Kaliteli bir serbest atlayış deneyimi için en önemli şart; sporun yapıldığı lokasyonun hava durumudur. Eğer hava açık ve stabil ise paraşütten atlama yapan sporcu için daha kaliteli bir deneyim yaşanmış olur. Havanın stabil, açık ve öngörülebilir olduğu yaz aylarında paraşütle atlama yapmak daha güvenilirdir.

Her mevsim yapılabilecek bir adrenalin sporu olsa da paraşütle atlama için en elverişli mevsim yaz mevsimidir. Kış aylarının çetrefilli hava durumlarından dolayı paraşütle atlama için çok tercih edilmez. 

Her mevsime uygun villa kiralama seçenekleri ve daha fazlasına web sitemizden ulaşabilirsiniz. Size en uygun olan villa seçeneklerimizi seçerek tatilinize modern ve lüks dekorasyonlarıyla misafirlerimizin konforunu arttırmak için özel olarak tasarlanmış olan villalarımızda tatilinizin keyfini ailenizle birlikte çıkarabilirsiniz.

Skydiving Nasıl Yapılır?

Paraşütle atlama nasıl yapılır diye merak eden kişiler düzenlenen çeşitli eğitimlere katılarak bu sporun nasıl yapıldığını öğrenebilir. Yüksek bir yerden gökyüzünde süzülerek yavaşça ve güvenle aşağıya inme olarak basit bir şekilde anlatabileceğimiz paraşütle atlama yapmak için sporcular genellikle gerekli irtifaya uçak yardımıyla yükselirler. Paraşütle atlamak için gerekli olan irtifa genellikle 2000 metredir.

Paraşütçüler serbest düşüş sırasında 190 km üzeri bir hıza ulaşılır. Hatta çoğu zaman profesyoneller havada çeşitli takla ve dönme hareketi yaparak gösteri yaparlar. Paraşütle atlama yapan sporcular karın aşağı pozisyonda serbest düşüş gerçekleşir. Serbest düşüşün belli bir süresi yoktur. Bu süre atlama yapılacak hava aracının yerden ne kadar yüksekte olduğuna göre değişir. Örneğin, 10000 fitte (ortalama 3 km) 30 sn, 12000 fitte (ortalama 3,6 km) 45 sn serbest düşüş yapılabilir. Belirlenen yere iniş yapmak için ise yere 760 metre kala paraşüt açılır.

Bu kadar bilgi gerekli bir sporda amatörler ancak ikili atlayış yapabilir. İkili atlayış özellikle amatörlerin yönlendirilecekleri ilk atlayış türüdür. Bu atlayış da amatör adrenalin severe bir uzman veya profesyonel eşlik eder. Tandem atlayış öncesi amatör adrenalin severlere 15 dakikalık bir bilgilendirmede bulunulur. Tandem atlayış yapmak için atlayış eğitimi alınmasına gerek yoktur. Eğer paraşütle atlama sporunun size göre olup olmadığını merak ediyorsanız ilk önce tandem atlayış yapabilir daha sonra da paraşütle atlama sporuna devam edip etmeyeceğinize karar verebilirsiniz.

paraşütle atlyan bir adam ve kar manzarası

Skydiving İçin Rezervasyon Gerekir mi?

Tarihi çok eskiye dayansa da skydiving Türkiye’de daha yeni popüler olmuş bir adrenalin sporudur. Ülkemizde paraşütle atlama yapılan bölgelerde hafta içi daha rahat bir şekilde paraşütle atlama yapılabilir. Buna rağmen hafta sonları paraşütle atlama sporuna daha fazla ilgi ve alaka doğacağından dolayı genellikle rezervasyon yapılması gerekir. Bundan dolayı turistik bölgelerde hafta sonları paraşütle atlama yapmak istiyorsanız birkaç hafta önceden rezervasyon almanız tavsiye edilir.

Eğer yurt dışında paraşütle atlama yapmak istiyorsanız çoğu zaman rezervasyonsuz bu sporu yapmanız mümkün değildir. Bundan dolayı rezervasyon almak avantaj sağlar.

Paraşütle atlama sporunu gerçekleştirmek için rezervasyon gerektiği gibi misafirlerimiz için eşsiz ve modern bir şekilde dekore edilmiş olan villalarımızda tatil yapmanız için de rezervasyon yapmanız gerekir. Bunun için bizimle iletişime geçebilir veya web sitemize girerek web sitemizde istediğiniz villaya daha kolay ulaşabilmeniz için tasarlanmış olan filtreleme özelliğini kullanarak hem size hem de ailenize en uygun olan kiralık villalarımızdan birini rezervasyon yapabilirsiniz. Bu sayede paraşütle atlama yapacağınız bölgeye geldiğinizde hem kalacağınız kalabalıktan uzak ve size ait ev konforunda olan villalarımızda konaklayabilecek hem de rezervasyon yaptığınız saatte kolaylıkla zaman kaybetmeden paraşütle atlama yapabilirsiniz.

Skydiving Güvenilir mi?

Neredeyse 2000 metre yükseklikten aşağıya atlama yapılacak olan bir spor hakkında en merak edilen konulardan biri de güvenilir olup olmadığıdır. Herkesin aklına ilk başta ya paraşüt açılmazsa gibi cümleler gelir. Uluslararası standartlarda yapılan tüm paraşüt atlamalarında bir ana paraşüt ve bir de yedek paraşüt bulunur. Yani sporcular eğer ana paraşüt açılmazsa yedek mekanizmaları devreye sokarak yedek paraşütü açar ve güvenli bir şekilde aşağıya inebilir.

Paraşütle atlama yaparken kullanılan paraşütler yüksek hızlı iniş koşullarında bile açılabilecek özellikte tasarlanır. Ayrıca kendiliğinden şişen kanat paraşütleri vardır. Eğer herhangi bir sebeple kişinin ana paraşütü açılmazsa, otomatik olarak yedek mekanizma devreye girer ve bu şekilde yedek paraşüt açılır. Paraşütle atlama için tasarlanmış olan yedek paraşütler uzun süre kullanılmasalar dahi 120 günde bir havalandırılır ve açılıp açılmadığı kontrol edilir.

Tüm bilgiler değerlendirildiğinde, paraşütle atlama güvenilir mi sorusuna verebileceğimiz cevap evettir. Çünkü tek atlama yapacaksanız gerekli eğitimleri almışsanız ve nasıl atlama yapacaksanız yapın kullanacağınız ekipmanlar sağlam ve uluslararası standartlara uygun olduğundan dolayı paraşütle atlama güvenilirdir.

paraşütle atlayan insanların mutluluğu

Paraşütle Atlama Ne Kadar Sürer?

Paraşütle atlamada düşüş hızı oldukça değişken olabilmekle birlikte saatte 250 kilometreye kadar ulaşabilir. Bu hız paraşütle atlama yapan sporcunun fiziksel özelliklerine göre değişiklik gösterir. Paraşütçü ne kadar hızlı ise o kadar kısa sürede aşağıya iniş yapabilir. Paraşütle atlayan kişinin düşüş hızına bağlı olarak iniş süresi 1 – 1,5 dakika arasında değişiklik gösterir.

Balayı çiftlerine özel olarak dışarıdan görünmeyecek ve gözden uzak bir şekilde tatil yapılabilecek şekilde tasarlanmış olan balayı villalarımız sayesinde hayal bile edemeyeceğiniz güzellikte bir balayı tatili geçirebilirsiniz. Balayı tatilinizi adrenalin ile süslemek isteyen yeni evli çiftlerimiz paraşütle atlama yapmak için uygun olan bir lokasyon seçtikleri takdirde yapmaları gereken tek şey paraşütle atlama yapmak için rezervasyondur. Paraşütle atlama rezervasyonu yaptırdıktan sonra kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimizin yapacakları tek şey güzel bir tatil geçirmek olur.

Paraşütle Atlama Fiyatları

Paraşütle atlama sporunda en çok merak edilen konulardan biri de paraşütle atlama fiyatları seçenekleridir. Paraşütle atlama sporunu amatörler de profesyoneller de yapabilir. Amatörlerin paraşütle atlama sporunu yapabilmeleri için tandem yani ikili atlayış yapmaları gerekir. Paraşütle atlama sporunu profesyonel olarak yapmak isteyenler ise AFF düşüş eğitimi almak zorundadır. Skydiving fiyatları Türkiye’de tandem atlayış yapmak isteyen amatörler için daha cazipken sekiz düzeyden oluşan AFF eğitimi alması gereken profesyoneller için paraşüt atlama fiyatları daha maliyetlidir.

Skydiving fiyat listesi, paraşütle atlama düzenleyen her firma ve her bölgede farklıdır. Bundan dolayı net bir şey söylemek mümkün değildir. Paraşütle atlama fiyat listesini nerede paraşütle atlama yapacağınızı karar verdikten sonra yetkili firmayla konuşarak öğrenebilirsiniz.

Skydiving İçin Gerekli Malzemeler

Paraşütle atlama yapmak isteyen sporcunun güvenli bir şekilde 2000 metreden aşağıya inebilmesi için birtakım malzemelere ihtiyacı vardır. Paraşütle atlama yapmak için gerekli olan malzemeler şunlardır;

  1. Paraşüt: Kanat olarak adlandırılan paraşüt, aerofoil olarak dizayn edilir. Paraşütle atlama sporunda kullanılan paraşüt, iniş ve kurtarma malzemesi sınıfında değerlendirilir, hafif hava aracı olarak kabul edilmez. Polyester ya da naylon tarzındaki materyaller kullanılarak üretilen paraşütler, birbirinden farklı boyutlarda tasarlanır.
  2. Yedek Paraşüt: Paraşütle atlayış yaparken eğer ana paraşüt açılmazsa tehlike oluşur. Bu tehlike anında ihtimaller göz önünde bulunarak kuşama yedek paraşüt eklenmiştir. Paraşütle atlama sporunu yapmak için yedek paraşütün olması zorunludur. Yedek paraşüt, paraşütle atlama yapmak isteyen sporcuların hem koruyucu hem de kurtarıcısıdır. Doğru şekilde katlanması gerekir. Bunun için ve yedek paraşüte ihtiyaç duyulduğunda hazır olması için profesyonel paraşüt atlama sporcularından yardım alınmalıdır.
  3. Kılavuz Paraşüt: Kılavuz paraşütün diğer bir adı rasıttır.  Ana paraşütün güvenli bir şekilde açılabilmesi için kuşamdan ayrılmasında rol oynayan kılavuz paraşüt, manuel veya yay sistemi ile bırakılır.
  4. Kuşam: Kuşamın diğer bir adı harnesstir. Kuşamda üç parça bulunur. Bunlar paraşüt, yedek paraşütü ve kılavuz olarak sıralanır. İp ve kolonlardan oluşmuş olan kuşam, paraşütle atlayan kişiyi paraşüte bağlar.
  5. Cyprus: Olağanüstü durumlarda devreye giren güvenlik sistemi sayesinde paraşütle atlama yapmak isteyen sporcu olağanüstü durumlarda bile güvenle iniş yapabilir.
  6. Atlayış Başlığı: Paraşütle atlama yapmak isteyen sporcular tarafından atlayış sırasında tedbir amacıyla takılan yarım kask veya yüzü tamamen kapatan başlık şeklinde tasarlanmış başlıktır.
  7. Atlayış Gözlüğü: Düşüş sırasında hava akımından ve havadaki tozlardan paraşütle atlama yapan sporcunun korunması için kullanılır.
  8. Altimetre: Paraşütle atlama yapacak olan sporcunun koluna takılır. Bu alet sayesinde sporcu kaç metre yükseklikte olduğunu ölçebilir.

Türkiye’de Skydiving Nerede Yapılır?

Paraşütle atlama sporu Türkiye’de daha yeni popüler olmuş bir spordur. Ayrıca paraşütle atlama yapmak için belirli özelliklerdeki bölgelerde atlayış yapılması gerekir ki güvenli bir atlayış yapılabilmesi için lokasyon önemli detaylardan biridir. Paraşütle atlama yapacak olan sporcular skydiving yaparken önceden belirli olan müsait bir düzlüğe inmeye çalışırlar. Bu sebeple her yerde paraşütle atlama yapmak mümkün değildir. Paraşütle atlama yapılabilmesi için açık bir gökyüzüne ve düzlük bir alana ihtiyaç vardır. Uçaktan paraşütle atlama fiyatları paraşütle atlama sporunun yapıldığı bölgelere göre değişiklik gösterir.

Türkiye’nin güzellikleriyle dolu manzarasıyla paraşütle atlama yapmak için birçok uygun lokasyon vardır. Bu yerlerde bulunan kiralık villalarımız sayesinde hem kalabalıktan uzakta bir tatil geçirebilir hem de bu tatilinizi daima hatırlamanızı sağlayacak adrenalin dolu bir aktivite olan paraşütle atlama yaparak tatilinizi unutulmaz anılar listenize ekleyebilirsiniz. Bunun için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Türkiye’de skydiving nerede yapılır sorusu maceraperestlerin en sık sorduğu sorulardan biridir. Türkiye’de paraşütle atlama yapılabilecek çeşitli konumlar mevcuttur.

grup olarak paraşütle atlama

Efes’te Paraşütle Atlama

Paraşütle atlama nerede yapılır sorusuna verilebilecek bir diğer lokasyon ise Efes’tir. Efes, hava dalışı bakımından Türkiye’deki en verimli gökyüzüne sahiptir. Bundandır ki, özellikle ikili atlama yapacak olan sporcular deneyim ve tecrübe edinmek için Efes’i tercih ederler. Ayrıca Efes’e gelen turistlerin Efes Harabelerin gezmekten sonra yaptıkları ikinci aktivite genellikle paraşütle atlamadır.

Ayrıca Efes, AFF eğitimi için de tercih edilen bir bölgedir. Genellikle amatör paraşütle atlama sporcularının uğrak noktası olan İzmir Efes, profesyonellere yönelik de hizmet sunar. İzmir villa kiralama hizmetimizden yararlanarak Efes’e gidebilirsiniz. Efes’e gittiğinizde de tarihi güzelliklerin içinde paraşütle atlama yapmak harika bir deneyim sunar.

Fethiye Paraşütle Atlama

Paraşütle atlama yapmak isteyen kişiler için Fethiye Babadağ, en gözde paraşütle atlama rotalarının başında gelir. Sahip olduğu doğal güzellikler nedeniyle Fethiye, paraşütle atlama yapmak isteyenler için sıklıkla tercih edilir. Fethiye’nin eşsiz ve harika manzarasını karın aşağı bir pozisyonda serbest düşüş yaparken izlemek için paraşütle atlama yapmak isteyen paraşütçüler Fethiye’yi tercih ederler. Bunun için Ölüdeniz paraşütle atlamak için harika bir yerdir. Fethiye villa kiralama hizmetimizden yararlanarak Fethiye’ye geldiğinizde birçok paraşütle atlama seçeneği önünüze çıkar.

İstanbul Paraşütle Atlama

İstanbul, Türkiye’de paraşütle atlama sporu yapmak isteyen kişilerin uğrayabileceği bir diğer lokasyondur. Ama yoğun uçak trafiğinden dolayı İstanbul skydiving yapmak için pek uygun bir gökyüzüne sahip değildir. Skydiving İstanbul’da yapılabilecek olsa da tek veya ikili atlayış yapılmamalıdır. Şehir merkezinde paraşütle atlama noktaları mevcut değildir. Buna nazaran şehirden biraz uzaklaşıldığında paraşütle atlama yapılabilecek muhteşem yerler mevcuttur.

Antalya Paraşütle Atlama

Türkiye paraşütle atlama yapılan bir diğer yer de Antalya’dır. Antalya’ya gelen tatil severlerin doğal güzellikler eşliğinde paraşütle atlama deneyimi yapmaları tatillerini bambaşka bir dünyaya evirir. Turistik tandem atlayışlar için genellikle Antalya Kaş ilçesi tercih edilir. Mükemmel doğasıyla ve eşsiz manzarasıyla Antalya Kaş, paraşütle atlama yapmak isteyen sporculara harika bir deneyim sunar.

Antalya villa kiralama hizmetimizden yararlanabilmek için yapmanız gereken tek şey web sitemize girmektir. Web sitemizde sizlere ve sevdiklerinize özel birden fazla villa kiralama seçeneği ortaya çıkar. Antalya villa kiralama seçeneklerinden yararlanarak bölgeye geldiğinizde paraşütle atlama maceralarına dahi olabilirsiniz. Bu şekilde sevdiklerinizle keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

World's 9 Best Places to Go Skydiving | Travel Channel

Türkiye ve Dünyada Paraşütle Atlama Yapılan Diğer Yerler

Türkiye’de Fethiye, Efes, Antalya haricinde Muğla ve Eskişehir’de de yaygın olarak paraşütle atlama sporu yapılır. Bolu Abant, Denizli Çökelez Dağı, Kayseri Alidağ yanı sıra Adıyaman Nemrut ve Erzincan Munzur Dağları Türkiye’de paraşütle atlama yapılabilecek bölgelerden birkaçıdır.

Gelişmiş ve dinamik bir yapısıyla Türkiye’nin öğrenci şehri olarak bilinen Eskişehir, çeşitli festivallere ev sahipliği yapar. Eskişehir’de geçtiğimiz yıllarda Skydiving Fest de düzenlenmiştir. Sivrihisar Hava Parkı’nda düzenlenen paraşütle atlama festivaline katılarak harika bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Dünyada ise İngiltere, İspanya, İtalya, Amerika Büyük Birleşmiş Devletleri, Rusya, Kıbrıs, Fransa, Slovenya, İsviçre ve Dubai de paraşütle atlama yapmak isteyenler için uygun ülkelerdendir. Amerika’da bulunan Büyük Kanyon, İsviçre’de bulunan Wengen, Fransa’da bulunan Hautes Alpes, Slovenya’da bulunan Julian Alpleri ve İspanya’da bulunan Empuriabrava; dünyada en çok paraşütle atlama yapmak için uğranılan yerlerden birkaçıdır.

Dubai ve çevresindeki eşsiz manzaraları gökyüzünden izleyebilmek için paraşütle atlama deneyimine katılmanız tavsiye edilir. Akdeniz’in eşsiz ve unutulmaz manzarası üzerinde hava dalışı yapmak isteyenlere alternatif bir diğer yer de Kıbrıs’tır. Adrenalini yüksek paraşütle atlama Kıbrıs – Lefkoşa’ya yakın bölgelerde yapılır.

Londra Dünyada paraşütle atlama sporu yapılan diğer bölgelerden biridir. Londra’nın içinde ve çevresinde bulunan çok sayıda şehirde paraşütle atlama sporu yapılır. Londra’ya yakın Headcorn ve Langar gibi şehirler de paraşütle atlama yapılabilen popüler yerler arasında sıralanabilir.

İsviçre’de paraşütle atlama yapmak için ise Interlaken ve Lauterbrunnen bölgeleri sıralanır. Yeşil ovaların ve karlarla kaplı eşsiz güzellikteki dağların arasında paraşütle atlamak muazzam bir deneyim sunar.

Rotterdam çevresindeki bazı yerlerde tandem ve solo atlamalar mümkündür. Roon, profesyonel ve amatör paraşütçülerin de tercih ettiği bölgelerden biridir. Rotterdam'a hızlı bir uçuşun ardından, Rhoon 20 dakika uzaklıktadır.

Empuriabrava, sadece İspanya'da değil, tüm Avrupa'da önemli hava dalışı noktalarından biridir. Bölgenin havası ve doğal güzellikleri onu popüler yapan diğer nitelikleridir. Empuriabrava'da profesyonel bekarların yanı sıra amatör tandemler de oldukça popülerdir. Buraya ulaşmanın en kolay yolu Barselona’dan geçer. Empuriabrava'da hava dalışı yapmak isteyenler, bölgeye Barselona'dan yaklaşık 1 saat 40 dakikada ulaşabilirler.

Web sitemizde sizlere sunduğumuz birbirinden cazip kiralık villa seçenekleriyle muhteşem bir aktivite ve tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Kiralık villalarımızda konaklayan misafirlerimizin lüks ve modern bir villa içinde harika bir deneyim sağlaması için her şey düşünülerek villalarımız tasarlanmıştır. Kendinizi evinizdeymiş gibi hissederek tatil yapmak istiyorsanız kiralık villa seçeneklerimize web sitemizden üzerinden ulaşabilirsiniz. Bütün bu imkanları ve deneyimleri tatilinizde yaşamak istiyorsanız bizimle iletişime geçin!

Popüler Yazlık Villa Bölgelerimiz
×Lütfen İletişime Geçmek İstediğiniz Müşteri Temsilcisini Seçiniz
Menü
İdeal Villanı BulYENİ
×REZERVASYON OLUŞTUR
Tarihler Müsait
Giriş Saati :Çıkış Saati :
  • Temizlik Ücreti
  • İndirim
  • İndirim
  • Ön Ödeme
  • Girişte Kalan (Nakit olarak alınır)
Toplam
×
UYGUNLUK TAKVİMİ
Müsait
Opsiyon
Dolu Günler
Giriş-Çıkış
Özellik
Tıklayın Sizi Arayalım
Talebiniz AlındıSizi En Kısa Zamanda Arayacağız.
x
Sizi arayalım!Müşteri temsilcimiz ile konuşun...

Sizi arayabilmemiz için telefon numaranızı girin ve ne zaman konuşmak istediğinizi seçin