Villa konum olarak merkezi sayılabilecek bir konumda ,her ihtiyacımızı karşıladı, plajı ile ünlü patara ya çok yakın kalkan , Kaş ulaşım kolay ,ev geniş ferah ve temizdi.her şey için teşekkürler.
Villa Canözü 2 ; Gayet sakin ve sade bir ortamda tatil için ideal . Köyün içinde.Özellikle ev sahipler Muharrem bey ve ailesi misafirperver . Kendilerine ayrıca teşekkür ederiz . Evde ihtiyacınız için her şey mevcut . 30 /45 dakikalık araç yolculuğu ile denir çok Lokasyon emrinizde . İyi tatiller :)
Öncelikle hersey icin cok tesekkürler. Ilk kez villa tatili yaptik ve öncesinden cok tereddütlerim vardi temizlik konusunda vs. ama villa ve haviz muazzam temizdi. Villanin konumu cok cok güzel. Herseyini ve bizimle ilgilenen Gökhan ve Furkan bey cok mütevazi ve cok iyi insanlar. Böylesine güzel bir tatil gecirdigimiz icin cok mutluyuz hatta daha uzun kalmayi cok istedik ailecek. Seneye tekrar görüsmek üzere.
Villa konum ve manzara olarak çok güzel. İçindeki eşyalar son derece kaliteli. Hepsinden önemlisi; Kenan bey çok ilgili ve her konuda çok yardımcı. Tatilimizi hem içeride, hem dışarıda en iyi geçirebilmemiz için elinden geleni yaptı.
Villada sakin bir tatil için aradığınız herşey var. Villa sahibi her konuda yardımıcı oluyor. Eşyalar yeni, havuz korunaklı ,manzara süper (özellikle akşam gün batımı) kafa dinlemek için birebir, Kesinlikle tavsiye ederim,
7 gün Kaldık villada, içerisi çok temizdi ve bütün eşyalar yeniydi en önemlisi villa sahibi çok ilgiliydi. İlk gün bize yemek getirdiler ve sonrasında Bizi Çaya davet ettiler. Biz çok memnun kaldık eğer bidaha fethiye bölgesine gidersem tekrar tutarım 🙏🏼🤙🏻
5 günlük geçirmiş olduğum canözü1 evinde kendi evim olsa bu kadar rahat ederdiğim diye düşündüğüm muhteşem bir tatil evi herşey eksiksiz düşünülmüş hijyen konfor arayanlar için tam istenilen bir ev misafirperver tavırları güler yüzlü ev sahiplerimize ayrıca çok teşekkür ederiz gönül rahatlığıyla önerebilirim iyiki tercihim bu ev olmuş .